Türkiye GP Yarışı

Makaleler
1
Yer
Masasında
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Dün gece 12'de başlayan maceram sonunda 17 saat sonra bitti, bileti almak için sadece 5-6 saat uyudum ve Biletix sağ olsun yoğunluktan ve sitenin yavaşlığından dolayı 850 liralık indirimli bileti kaçırıp 1200 liralık Silver 7 kategorisindeki indirimsiz olanı alabildim. Daha 2 ay önce F1 izlemeye başladım ama yarışa gitmek için o kadar heyecanlıyım ki nedenini bile bilmiyorum. 1200 lirayı verirken birazda canım acımadı değil eğer vermeseydim 3 yıldır hayalini kurduğum ve sadece onun için para biriktirdiğim 14000 liralık bilgisayarımdan 1 adım uzaklaştım ama umarım yarışı izlemek beni bu fikirimden uzaklaştıracak. Neyse öyle mutluluğumu paylaşayım dedim, bir an önce gün gelsin de yarışı izleyelim istiyorum.

Not: Artık Biletix'den nefret ediyorum bana çok kötü saatler yaşattılar.

Umarım seversin kardeşim

Formula 1 tutkusu olan ve gerek Türkiyede gerekse yurt dışında sayısız formula 1 yarışlarına katılan birisi olarak söylemeliyim ki o sesi yakından duyduktan sonra arabalara bakış açın tamamen değişecek, dışarıda gördüğün 500 bin TL değerinde ki bir arabanın aslında bir araba olmadığını, sıradan bir yapı olduğunu bile düşünebilirsin Aldığın tribün 12,13 ve 14. virajlarını içeriyor. Muhtemelen görebilme ihtimalin olmayabilir ama sen gene de araçların fren disklerine bakmayı mutlaka ihmal etme. Çünkü araçlar uzun bir düzlükten gelecekler ve ani fren sonrası fren diskleri 1000 derecenin üzerine çıkacak. Umarım o virajda bu zevki yaşama şansın olur. Şimdiden iyi eğlenceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…