not_man Hectopat Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 473 Çözümler 3 21 Temmuz 2022 #11 "Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim." Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk
"Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim." Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk
W Will Bettelheim Hectopat Katılım 7 Kasım 2021 Mesajlar 1.302 Makaleler 1 Çözümler 11 21 Temmuz 2022 #12 Sergen Akça dedi: Biz göremedik, bari gelecek nesil görsün güzel günleri. Umuyorum Genişletmek için tıkla... Güzel günleri görmelerini ne yaparak sağlayabiliriz?
Sergen Akça dedi: Biz göremedik, bari gelecek nesil görsün güzel günleri. Umuyorum Genişletmek için tıkla... Güzel günleri görmelerini ne yaparak sağlayabiliriz?
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Temmuz 2022 #13 mharin dedi: Güzel günleri görmelerini ne yaparak sağlayabiliriz? Genişletmek için tıkla... Geleceğe yatırım yaparak, çalışarak tabii ki. Emrree dedi: "Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim." Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk Genişletmek için tıkla... Ne güzel demiş atam.
mharin dedi: Güzel günleri görmelerini ne yaparak sağlayabiliriz? Genişletmek için tıkla... Geleceğe yatırım yaparak, çalışarak tabii ki. Emrree dedi: "Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim." Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk Genişletmek için tıkla... Ne güzel demiş atam.
4 425549 Decapat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 744 21 Temmuz 2022 #14 mharin dedi: Şahsi çıkar derken hangi konuyu bahsetmek istedin Genişletmek için tıkla... Kendilerini o parayı yemek amaçlı koltukta tutmak için saçma saçma işler yapmak gibi. Örn: 128 milyar dolar.
mharin dedi: Şahsi çıkar derken hangi konuyu bahsetmek istedin Genişletmek için tıkla... Kendilerini o parayı yemek amaçlı koltukta tutmak için saçma saçma işler yapmak gibi. Örn: 128 milyar dolar.
W Will Bettelheim Hectopat Katılım 7 Kasım 2021 Mesajlar 1.302 Makaleler 1 Çözümler 11 22 Temmuz 2022 #15 valorux dedi: Kendilerini o parayı yemek amaçlı koltukta tutmak için saçma saçma işler yapmak gibi. Örn: 128 milyar dolar. Genişletmek için tıkla... 128 Milyar Dolar gibi devasa bir parayı kendileri için nasıl harcamış olabilirler sizce ?
valorux dedi: Kendilerini o parayı yemek amaçlı koltukta tutmak için saçma saçma işler yapmak gibi. Örn: 128 milyar dolar. Genişletmek için tıkla... 128 Milyar Dolar gibi devasa bir parayı kendileri için nasıl harcamış olabilirler sizce ?
Tisy Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2015 Mesajlar 2.608 Makaleler 3 Çözümler 5 22 Temmuz 2022 #16 mharin dedi: 128 Milyar Dolar gibi devasa bir parayı kendileri için nasıl harcamış olabilirler sizce ? Genişletmek için tıkla... Hehe o goruneni sadece Cumhuriyet kuruldugundan beri desek bi' 3-5 Trilyon Dolarcik yenmistir.
mharin dedi: 128 Milyar Dolar gibi devasa bir parayı kendileri için nasıl harcamış olabilirler sizce ? Genişletmek için tıkla... Hehe o goruneni sadece Cumhuriyet kuruldugundan beri desek bi' 3-5 Trilyon Dolarcik yenmistir.
W Will Bettelheim Hectopat Katılım 7 Kasım 2021 Mesajlar 1.302 Makaleler 1 Çözümler 11 22 Temmuz 2022 #17 B17G dedi: Hehe o goruneni sadece Cumhuriyet kuruldugundan beri desek bi' 3-5 Trilyon Dolarcik yenmistir. Genişletmek için tıkla... Tam olarak ne demek istediğini anlamadım
B17G dedi: Hehe o goruneni sadece Cumhuriyet kuruldugundan beri desek bi' 3-5 Trilyon Dolarcik yenmistir. Genişletmek için tıkla... Tam olarak ne demek istediğini anlamadım
Tisy Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2015 Mesajlar 2.608 Makaleler 3 Çözümler 5 22 Temmuz 2022 #18 mharin dedi: Tam olarak ne demek istediğini anlamadım Genişletmek için tıkla... Anlamaman daha iyi