M mehmet011 Femtopat Katılım 11 Mayıs 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #1 Arkadaşlar futbolla ilgilenmediğim için soruyorum kusura bakmayın. Türkiye Hollanda maçını nereden izleyebilirim? Ücretsiz şekilde izleyebileceğim yer var mıdır?
Arkadaşlar futbolla ilgilenmediğim için soruyorum kusura bakmayın. Türkiye Hollanda maçını nereden izleyebilirim? Ücretsiz şekilde izleyebileceğim yer var mıdır?
T Terurian Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #2 trt1de ücretsiz yayınlanıyor tvde frekans ayarı yapman lazım yapamazsan tabiiden trt1 canlı izleyebilirsin
trt1de ücretsiz yayınlanıyor tvde frekans ayarı yapman lazım yapamazsan tabiiden trt1 canlı izleyebilirsin
Andy deufresne Hectopat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 6.431 Çözümler 40 Yer Edinburgh 6 Temmuz 2024 #3 Kahvede dayılırla izlenir.
M mehmet011 Femtopat Katılım 11 Mayıs 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #4 Terurian dedi: trt1de ücretsiz yayınlanıyor tvde frekans ayarı yapman lazım yapamazsan tabiiden trt1 canlı izleyebilirsin Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam
Terurian dedi: trt1de ücretsiz yayınlanıyor tvde frekans ayarı yapman lazım yapamazsan tabiiden trt1 canlı izleyebilirsin Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam
enes_yldrm_1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 1.877 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #5 TRT 1 Canlı İzle - tabii Televizyondan halledemezsen bu linkten. (Reklam engelleyici varsa kapat.)
M mehmet011 Femtopat Katılım 11 Mayıs 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #6 enes_yldrm_1 dedi: TRT 1 Canlı İzle - tabii Televizyondan halledemezsen bu linkten. (Reklam engelleyici varsa kapat.) Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
enes_yldrm_1 dedi: TRT 1 Canlı İzle - tabii Televizyondan halledemezsen bu linkten. (Reklam engelleyici varsa kapat.) Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
7 767803 Picopat Katılım 21 Mart 2024 Mesajlar 205 6 Temmuz 2024 #7 enes_yldrm_1 dedi: TRT 1 Canlı İzle - tabii Televizyondan halledemezsen bu linkten. (Reklam engelleyici varsa kapat.) Genişletmek için tıkla... uBlock Origin kullanıyorum reklam engelleyici kapat uyarısı almadım tavsiye edilir.
enes_yldrm_1 dedi: TRT 1 Canlı İzle - tabii Televizyondan halledemezsen bu linkten. (Reklam engelleyici varsa kapat.) Genişletmek için tıkla... uBlock Origin kullanıyorum reklam engelleyici kapat uyarısı almadım tavsiye edilir.
enes_yldrm_1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 1.877 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #8 767803 dedi: uBlock Origin kullanıyorum reklam engelleyici kapat uyarısı almadım tavsiye edilir. Genişletmek için tıkla... Reklam çıkmıyor zaten çıksa da alt tarafta çıkan mini reklam 2 3 saniyelik. Büyük reklamlar sadece maç arasında falan onda da izlemiyorum zaten.
767803 dedi: uBlock Origin kullanıyorum reklam engelleyici kapat uyarısı almadım tavsiye edilir. Genişletmek için tıkla... Reklam çıkmıyor zaten çıksa da alt tarafta çıkan mini reklam 2 3 saniyelik. Büyük reklamlar sadece maç arasında falan onda da izlemiyorum zaten.