D deleteaccount123 Decapat Katılım 16 Nisan 2019 Mesajlar 861 Çözümler 3 23 Mart 2021 #1 Arkadaşlar millilerimiz dünya kupası elemelerinde bildiğiniz gibi G grubunda mücadele edecek. Yarın ilk sınavımıza çıkıyoruz. Rakiplerimiz, Hollanda, Cebelitarık, Letonya, karabağ, Norveç. Gurubu kaçıncı bitiririz? Görüşleriniz nelerdir?
Arkadaşlar millilerimiz dünya kupası elemelerinde bildiğiniz gibi G grubunda mücadele edecek. Yarın ilk sınavımıza çıkıyoruz. Rakiplerimiz, Hollanda, Cebelitarık, Letonya, karabağ, Norveç. Gurubu kaçıncı bitiririz? Görüşleriniz nelerdir?
T129Atak Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 3.283 Makaleler 3 Çözümler 2 Yer Ankara 23 Mart 2021 #2 Çok zorlarsak 2, muhtemel 3.
Yavuz_Çetin Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2021 #3 1(!)
D deleteaccount123 Decapat Katılım 16 Nisan 2019 Mesajlar 861 Çözümler 3 23 Mart 2021 #4 Yavuz_Çetin dedi: 1(!) Genişletmek için tıkla... İnşallah. Hepimizin temennisi bu.
sg07 Picopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 134 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Antrenör 23 Mart 2021 #5 Norveç'i yenersek çok sıkıntı çekeceğimizi düşünmüyorum ama bizim taraftarlar bizim oyuncuları ilahlaştırırsa yenemeyiz.
Norveç'i yenersek çok sıkıntı çekeceğimizi düşünmüyorum ama bizim taraftarlar bizim oyuncuları ilahlaştırırsa yenemeyiz.
Hüsnü_Çoban Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 2.816 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sivil Polis 23 Mart 2021 #6 Selçuk hala takımda mı? O mükemmel oynardı. (Futbol ile alakam yok.)
T129Atak Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 3.283 Makaleler 3 Çözümler 2 Yer Ankara 23 Mart 2021 #7 sg07 dedi: Norveç'i yenersek çok sıkıntı çekeceğimizi düşünmüyorum. Ama bizim taraftarlar bizim oyuncuları ilahlaştırırsa yenemeyiz Genişletmek için tıkla... Norveç'te Haaland var ama taşıyacak adamları yok gibi. İhtimal var Hüsnü_Çoban dedi: Selçuk hala takımda mı? O mükemmel oynardı. (Futbol ile alakam yok.) Genişletmek için tıkla... Emekli oldu.
sg07 dedi: Norveç'i yenersek çok sıkıntı çekeceğimizi düşünmüyorum. Ama bizim taraftarlar bizim oyuncuları ilahlaştırırsa yenemeyiz Genişletmek için tıkla... Norveç'te Haaland var ama taşıyacak adamları yok gibi. İhtimal var Hüsnü_Çoban dedi: Selçuk hala takımda mı? O mükemmel oynardı. (Futbol ile alakam yok.) Genişletmek için tıkla... Emekli oldu.
D deleteaccount123 Decapat Katılım 16 Nisan 2019 Mesajlar 861 Çözümler 3 23 Mart 2021 #8 Hüsnü_Çoban dedi: Selçuk hala takımda mı? O mükemmel oynardı. (Futbol ile alakam yok.) Genişletmek için tıkla... Sizlere ömür hocam Selçuk.
Hüsnü_Çoban dedi: Selçuk hala takımda mı? O mükemmel oynardı. (Futbol ile alakam yok.) Genişletmek için tıkla... Sizlere ömür hocam Selçuk.
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 23 Mart 2021 #9 Tartışmasız bu yıl kadro mükemmel. Çıkarız bence. Kesin çıkın ya! Bana 4K televizyona mal oldu. deleteaccount123 dedi: Sizlere ömür hocam Selçuk. Genişletmek için tıkla... Selçuk topun gerisinde... Ne guzel olurdu be...
Tartışmasız bu yıl kadro mükemmel. Çıkarız bence. Kesin çıkın ya! Bana 4K televizyona mal oldu. deleteaccount123 dedi: Sizlere ömür hocam Selçuk. Genişletmek için tıkla... Selçuk topun gerisinde... Ne guzel olurdu be...
Hüsnü_Çoban Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 2.816 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sivil Polis 23 Mart 2021 #10 deleteaccount123 dedi: Sizlere ömür hocam Selçuk. Genişletmek için tıkla... Hadi be. Cidden mi? Üzdü şimdi Sürprizbozan: Ayıplı Sözcük Agab
deleteaccount123 dedi: Sizlere ömür hocam Selçuk. Genişletmek için tıkla... Hadi be. Cidden mi? Üzdü şimdi Sürprizbozan: Ayıplı Sözcük Agab