Arsenik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 3.657 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 24 Mart 2021 #61 Top içeriden geldi ama çaktırmayın onu siz.
Arthur_Callahan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 2.161 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2021 #62 suskunkedi dedi: Burak Yılmaz iyi oynadı bu maç. Genişletmek için tıkla... Evet, ilk kez sakat numarası yapmadı.
suskunkedi dedi: Burak Yılmaz iyi oynadı bu maç. Genişletmek için tıkla... Evet, ilk kez sakat numarası yapmadı.
S suskunkedi Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2019 Mesajlar 2.320 Makaleler 3 Çözümler 3 24 Mart 2021 #63 Arthur_Callahan dedi: Evet, ilk kez sakat numarası yapmadı. Genişletmek için tıkla... Taraftar olmayınca maçın tadı yok. Keyif alamadım. Arada bir bağırıyorlar, bana arkadaşlarla yaptığımız halısaha maçını andırdı.
Arthur_Callahan dedi: Evet, ilk kez sakat numarası yapmadı. Genişletmek için tıkla... Taraftar olmayınca maçın tadı yok. Keyif alamadım. Arada bir bağırıyorlar, bana arkadaşlarla yaptığımız halısaha maçını andırdı.
D deleteaccount123 Decapat Katılım 16 Nisan 2019 Mesajlar 861 Çözümler 3 24 Mart 2021 #64 Hem hakemi hem Hollanda'yı yendik. Tebrikler bizim çocuklar.
S suskunkedi Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2019 Mesajlar 2.320 Makaleler 3 Çözümler 3 24 Mart 2021 #65 4-2 bitti. Az daha yiyorduk 1 tane daha.
Arthur_Callahan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 2.161 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2021 #66 suskunkedi dedi: 4-2 bitti. Az daha yiyorduk 1 tane daha. Genişletmek için tıkla... Uğurcan çok güzel kurtardı hocam o penaltıyı. Adam kariyerinde ilk defa penaltı kurtardı, o da Hollanda gibi bir takıma karşı.
suskunkedi dedi: 4-2 bitti. Az daha yiyorduk 1 tane daha. Genişletmek için tıkla... Uğurcan çok güzel kurtardı hocam o penaltıyı. Adam kariyerinde ilk defa penaltı kurtardı, o da Hollanda gibi bir takıma karşı.
strigoi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 4.873 Makaleler 2 Çözümler 27 Yer Universitetet i Agder 24 Mart 2021 #67 strigoi dedi: Burak Yılmaz'ı oynatırlar umarım. Favori futbolcumdu, gol bekliyorum. Ağzını 7/24 açık bırakmasa 10 numara 5 yıldız olacak ama. Genişletmek için tıkla... Ben bu adamı işte bu yüzden seviyorum ya. 35 yaşında ama halen daha taş gibi oynuyor, helal olsun sana Burak. Kalecimizde efsane kurtarışlar yaptı, onun da hakkını yememek lazım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artık grup içerisinde birinciliğe oynarız diye tahmin ediyorum.
strigoi dedi: Burak Yılmaz'ı oynatırlar umarım. Favori futbolcumdu, gol bekliyorum. Ağzını 7/24 açık bırakmasa 10 numara 5 yıldız olacak ama. Genişletmek için tıkla... Ben bu adamı işte bu yüzden seviyorum ya. 35 yaşında ama halen daha taş gibi oynuyor, helal olsun sana Burak. Kalecimizde efsane kurtarışlar yaptı, onun da hakkını yememek lazım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artık grup içerisinde birinciliğe oynarız diye tahmin ediyorum.
S Salih METİN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 6.698 Makaleler 13 Çözümler 20 24 Mart 2021 #68 Bu futbol kötü arkadaşlar, skor yanıltmasın bizi.
Beko2853 Picopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 375 24 Mart 2021 #69 Allah yenmişiz vallaha billaha yendik Allah Allah forum herkesen benden çay ve kadayıf Allah be
Abi yapma Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 1.928 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2021 #70 Oyuncuların bireysel yetenekleri sayesinde üstün geldik. Umarım Şenol Güneş'in oturmuş bir taktiği vardır.
Oyuncuların bireysel yetenekleri sayesinde üstün geldik. Umarım Şenol Güneş'in oturmuş bir taktiği vardır.