Berk ync Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2019 Mesajlar 1.121 Makaleler 2 Çözümler 2 30 Ocak 2020 #1 Selamlar, birçok VPN programı kullandım fakat IP'mi Türkiye sunucusuna bağlayacak bir VPN bulamadım. Amacım sürekli olarak IP değiştirmek arkadaşlar. Türkiye sunuculu VPN bilenler yardımcı olurlarsa sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ocak 2020
Selamlar, birçok VPN programı kullandım fakat IP'mi Türkiye sunucusuna bağlayacak bir VPN bulamadım. Amacım sürekli olarak IP değiştirmek arkadaşlar. Türkiye sunuculu VPN bilenler yardımcı olurlarsa sevinirim.
Erdem Çolakoğlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2018 Mesajlar 1.872 Çözümler 34 Yer Eagle Mars Colony 30 Ocak 2020 #2 PC için Kaspersky Secure Connection var ama günlük 300 MB ile sınırlı.
Berk ync Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2019 Mesajlar 1.121 Makaleler 2 Çözümler 2 30 Ocak 2020 #3 Erdem Çolakoğlu dedi: PC için Kaspersky Secure Connection var ama günlük 300 MB ile sınırlı. Genişletmek için tıkla... Dahası lazım şöyle sınırsız bir şeyler... Nasıl bulucam yahu?
Erdem Çolakoğlu dedi: PC için Kaspersky Secure Connection var ama günlük 300 MB ile sınırlı. Genişletmek için tıkla... Dahası lazım şöyle sınırsız bir şeyler... Nasıl bulucam yahu?