Türkiye mail.com'dan engellenmiş

Kendi servislerimizi kurmadığımız müddetçe birilerinin bizi dışlamaya her zaman hakkı olacaktır.

Siteye giriyor, mail açtırmıyor.

Tamemen kendi servisimizi kurmamız imkansız, alan adını ICANN sağlayacak.
Fikri mülkiyet hakkı bizde olsun en azından, bazı servis ve sunucuları burada yapalım. %100 yerlilik diye bir şey beklemiyorum tabi ki. Global şartlarda bu zaten mümkün değil veya çok zor.

Ben kullanıyordum o mail servisini. Şaşırdım. Neden olmuş ki acaba böyle bir şey?

Düzenleme: Mesaj sonrasında test için girip denedim. Ben kendi hesabıma girebildim çok rahat bir şekilde. VPN falan da açık değil.

Düzenleme 2: Zaten siz kendi hesabınıza girmeye çalışmamışsınız sanırım. Yeni hesap oluşturmak istemişsiniz.

Son düzenleme:
Bazı gençler hemen bizi kıskanıyorlar mizahı yapmaya ve şakamatik-ül azamlığa soyunmuşlar falan ama alakası yok. Mail.com uzun zamandır böyle. Yeni mail açmak isterseniz de bir ton sorunla uğraştığınız bir yer zaten. Önemi yok, kullanmayın. Piyasadaki en dandik tuhaf servislerinden birisi.

Son düzenleme:
mail.com berbat bir site oradan mail actigin zaman zaten normal bir uygulamada rahatlikla giremiyorsun bile. Piyasa tonla mail sitesi var zaten neden mail.com?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…