DİDPOL Hectopat Katılım 19 Haziran 2022 Mesajlar 158 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2024 #1 Merhaba arkadaşlar TFF e-shop üzerinden milli takımımızın formasını alacağım ve üzerine orijinal milli takım fontuyla yazı yazdırmak istiyorum. Yine TFF e-shop üzerinden yapılabilir mi? Yapılamıyorsa önerebileceğiniz bir şey var mı?
Merhaba arkadaşlar TFF e-shop üzerinden milli takımımızın formasını alacağım ve üzerine orijinal milli takım fontuyla yazı yazdırmak istiyorum. Yine TFF e-shop üzerinden yapılabilir mi? Yapılamıyorsa önerebileceğiniz bir şey var mı?
maxiuss Centipat Katılım 13 Ağustos 2023 Mesajlar 164 Çözümler 5 19 Haziran 2024 #2 Hocam olmuyorsa bile bunu yapan kırtasiyeciler var. Hepsi yapmasa bile çevredeki büyük kırtasiyelere sorabilirsiniz.
Hocam olmuyorsa bile bunu yapan kırtasiyeciler var. Hepsi yapmasa bile çevredeki büyük kırtasiyelere sorabilirsiniz.
A absenth Megapat Katılım 14 Aralık 2014 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2024 #3 @DİDPOL Nasıl bir yol izlediniz? ben de aynı şekilde baktım ama isim yazdırma gibi bir seçenek yok oyuncu isimli de alamıyoruz.
@DİDPOL Nasıl bir yol izlediniz? ben de aynı şekilde baktım ama isim yazdırma gibi bir seçenek yok oyuncu isimli de alamıyoruz.
DİDPOL Hectopat Katılım 19 Haziran 2022 Mesajlar 158 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2024 #4 absenth dedi: @Didpol nasıl bir yol izlediniz? Ben de aynı şekilde baktım ama isim yazdırma gibi bir seçenek yok oyuncu isimli de alamıyoruz. Genişletmek için tıkla... Fomayı almaktan vazgeçtim ben ondan araştırmaya devam etmedim ama Instagram'da yapan sayfalar var onlara bakabilirsiniz.
absenth dedi: @Didpol nasıl bir yol izlediniz? Ben de aynı şekilde baktım ama isim yazdırma gibi bir seçenek yok oyuncu isimli de alamıyoruz. Genişletmek için tıkla... Fomayı almaktan vazgeçtim ben ondan araştırmaya devam etmedim ama Instagram'da yapan sayfalar var onlara bakabilirsiniz.