InJustice Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2016 Mesajlar 2.450 Çözümler 7 Yer Troposfer 16 Ağustos 2017 #11 ShadYaqz dedi: 5. sırada Sabah var, ölmemek için bir sebep verin lütfen. Genişletmek için tıkla... Senden önce ben öleceğim, ölemezsin.
ShadYaqz dedi: 5. sırada Sabah var, ölmemek için bir sebep verin lütfen. Genişletmek için tıkla... Senden önce ben öleceğim, ölemezsin.
ShadYaqz Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Nisan 2015 Mesajlar 4.583 Çözümler 2 16 Ağustos 2017 #12 InJustice dedi: Senden önce ben öleceğim, ölemezsin. Genişletmek için tıkla... En iyisi el ele tutuşup atlayalım
InJustice dedi: Senden önce ben öleceğim, ölemezsin. Genişletmek için tıkla... En iyisi el ele tutuşup atlayalım
Selim C. Kilopat Katılım 23 Ocak 2016 Mesajlar 945 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Uzaklarda... Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2017 #13 ShadYaqz dedi: 5. sırada Sabah var, ölmemek için bir sebep verin lütfen. Genişletmek için tıkla... Atakan Ermiş dedi: Maalesef gerçek Genişletmek için tıkla... InJustice dedi: Senden önce ben öleceğim, ölemezsin. Genişletmek için tıkla... ShadYaqz dedi: En iyisi el ele tutuşup atlayalım Genişletmek için tıkla... Yer: Boğaziçi Köprüsü Saat: 8:33 Olay: Sabah sabah, Sabah intiharı. Gazete: Sabah Manşet: Köprüde İntihar! 2 kişi öldü, 1 kişi hayatını kaybetti...
ShadYaqz dedi: 5. sırada Sabah var, ölmemek için bir sebep verin lütfen. Genişletmek için tıkla... Atakan Ermiş dedi: Maalesef gerçek Genişletmek için tıkla... InJustice dedi: Senden önce ben öleceğim, ölemezsin. Genişletmek için tıkla... ShadYaqz dedi: En iyisi el ele tutuşup atlayalım Genişletmek için tıkla... Yer: Boğaziçi Köprüsü Saat: 8:33 Olay: Sabah sabah, Sabah intiharı. Gazete: Sabah Manşet: Köprüde İntihar! 2 kişi öldü, 1 kişi hayatını kaybetti...
Cenger Kilopat Katılım 6 Mayıs 2017 Mesajlar 300 Yer Luthadel Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sissoylu 18 Ağustos 2017 #14 Selim C. dedi: Sabah sabah, Sabah Genişletmek için tıkla... Selim C. dedi: 2 kişi öldü, 1 kişi hayatını kaybetti Genişletmek için tıkla...
Selim C. dedi: Sabah sabah, Sabah Genişletmek için tıkla... Selim C. dedi: 2 kişi öldü, 1 kişi hayatını kaybetti Genişletmek için tıkla...
Selim C. Kilopat Katılım 23 Ocak 2016 Mesajlar 945 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Uzaklarda... Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2017 #16 Silinen üye dedi: Listede müstehcen içerikli site yok. Olmamış. Genişletmek için tıkla... Var. VK neden 41. sırada sence?
Silinen üye dedi: Listede müstehcen içerikli site yok. Olmamış. Genişletmek için tıkla... Var. VK neden 41. sırada sence?
R Redburne Ziyaretçi 18 Ağustos 2017 #17 Selim C. dedi: Var. VK neden 41. sırada sence? Genişletmek için tıkla... O düzgün bir ilişki arama sitesi değil mi? (Facebook gibi) Benim dediğim başka bir şey.
Selim C. dedi: Var. VK neden 41. sırada sence? Genişletmek için tıkla... O düzgün bir ilişki arama sitesi değil mi? (Facebook gibi) Benim dediğim başka bir şey.
Selim C. Kilopat Katılım 23 Ocak 2016 Mesajlar 945 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Uzaklarda... Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2017 #18 Silinen üye dedi: O düzgün bir ilişki arama sitesi değil mi? (Facebook gibi) Benim dediğim başka bir şey. Genişletmek için tıkla... Nein! Video upload sitesi. Ama aynı zamanda Facebook gibi sosyal platformu da var. Genelde Ruslar kullanıyor zaten o kısmını.
Silinen üye dedi: O düzgün bir ilişki arama sitesi değil mi? (Facebook gibi) Benim dediğim başka bir şey. Genişletmek için tıkla... Nein! Video upload sitesi. Ama aynı zamanda Facebook gibi sosyal platformu da var. Genelde Ruslar kullanıyor zaten o kısmını.
Xample-47 Kilopat Katılım 26 Eylül 2015 Mesajlar 725 Makaleler 1 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Ağustos 2017 #19 Selim C. dedi: Manşet: Köprüde İntihar! 2 kişi öldü, 1 kişi hayatını kaybetti... Genişletmek için tıkla... Başlık yanlış! Buyurun doğrusu: Dünyanın en büyük intihar rekoru İstanbul'da kırıldı!!! "Böyle yazalım ki internet sitemize ziyaretler artsın." -Sabah Ekibi-
Selim C. dedi: Manşet: Köprüde İntihar! 2 kişi öldü, 1 kişi hayatını kaybetti... Genişletmek için tıkla... Başlık yanlış! Buyurun doğrusu: Dünyanın en büyük intihar rekoru İstanbul'da kırıldı!!! "Böyle yazalım ki internet sitemize ziyaretler artsın." -Sabah Ekibi-