Pismaniyee Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 1.826 Çözümler 4 11 Haziran 2022 #1 Şöyle bir yazı gördüm. Dolar yerine artık birbirlerinin para birimlerini mi kullanacaklar?
MacFLys Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2019 Mesajlar 1.976 Çözümler 2 12 Haziran 2022 #2 Sadece Türkiye değil, Rusya'dan doğalgaz alan herkes Ruble kullanılacak. Çünkü Rusya dolar sisteminden çıkartıldı.
Sadece Türkiye değil, Rusya'dan doğalgaz alan herkes Ruble kullanılacak. Çünkü Rusya dolar sisteminden çıkartıldı.
Pismaniyee Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 1.826 Çözümler 4 12 Haziran 2022 #3 MacFLys dedi: Sadece Türkiye değil, Rusya'dan doğalgaz alan herkes Ruble kullanılacak. Çünkü Rusya dolar sisteminden çıkartıldı. Genişletmek için tıkla... Sadece düşman ülkeler Ruble kullanıyor diye biliyorum. Peki TL olayı nedir?
MacFLys dedi: Sadece Türkiye değil, Rusya'dan doğalgaz alan herkes Ruble kullanılacak. Çünkü Rusya dolar sisteminden çıkartıldı. Genişletmek için tıkla... Sadece düşman ülkeler Ruble kullanıyor diye biliyorum. Peki TL olayı nedir?
MacFLys Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2019 Mesajlar 1.976 Çözümler 2 12 Haziran 2022 #4 Pismaniyee dedi: Sadece düşman ülkeler Ruble kullanıyor diye biliyorum. Peki TL olayı nedir? Genişletmek için tıkla... ABD, Rusya'yı dolar siteminde çıkarttığı için dünya üzerindeki hiç bir alışverişinde dolar kullanamaz artık. Bu yüzden Ruble ve TL olmak üzere yerel paralarla alışveriş yapılacak.
Pismaniyee dedi: Sadece düşman ülkeler Ruble kullanıyor diye biliyorum. Peki TL olayı nedir? Genişletmek için tıkla... ABD, Rusya'yı dolar siteminde çıkarttığı için dünya üzerindeki hiç bir alışverişinde dolar kullanamaz artık. Bu yüzden Ruble ve TL olmak üzere yerel paralarla alışveriş yapılacak.