iRlvua Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 664 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2023 #1 Arkadaşlar merhaba, Türkiye'de satın alabileceğim (bütçe sıkıntısı yok) en acı çerez, sos, cips gibi şeylerin linkini atabilir misiniz? Ama gerçekten acı olsun, teşekkür ediyorum şimdiden.
Arkadaşlar merhaba, Türkiye'de satın alabileceğim (bütçe sıkıntısı yok) en acı çerez, sos, cips gibi şeylerin linkini atabilir misiniz? Ama gerçekten acı olsun, teşekkür ediyorum şimdiden.
5 575412 Decipat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 2.598 Çözümler 8 15 Mart 2023 #2 Drake abimin tarifini deneyebilirsin. İnternete "Drake acı sos" yazarsan tarifi görürsün. Sürprizbozan Samandağ biberini alıp rendeleyip acı bir cipsin üzerine dökebilirsin.
Drake abimin tarifini deneyebilirsin. İnternete "Drake acı sos" yazarsan tarifi görürsün. Sürprizbozan Samandağ biberini alıp rendeleyip acı bir cipsin üzerine dökebilirsin.
iRlvua Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 664 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2023 #3 575412 dedi: Drake abimin tarifini deneyebilirsin. İnternete "Drake acı sos" yazarsan tarifi görürsün. Sürprizbozan Samandağ biberini alıp rendeleyip acı bir cipsin üzerine dökebilirsin. Genişletmek için tıkla... Biberin linkini atabilir misin?
575412 dedi: Drake abimin tarifini deneyebilirsin. İnternete "Drake acı sos" yazarsan tarifi görürsün. Sürprizbozan Samandağ biberini alıp rendeleyip acı bir cipsin üzerine dökebilirsin. Genişletmek için tıkla... Biberin linkini atabilir misin?
5 575412 Decipat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 2.598 Çözümler 8 15 Mart 2023 #4 Hocam internette satılıyor mu bilmiyorum ki. Ben Hatay'da yemiştim.