BlackNomx Hectopat Katılım 3 Temmuz 2020 Mesajlar 325 Çözümler 2 24 Şubat 2021 #1 Billie Eilish'in belgeseli yayınlanacak ve izlemek istediğim birçok dizi daha var fakat Türkiye'yi ülkeler listesinde bulamadım. TV+ alabiliyor muyuz? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Şubat 2021
Billie Eilish'in belgeseli yayınlanacak ve izlemek istediğim birçok dizi daha var fakat Türkiye'yi ülkeler listesinde bulamadım. TV+ alabiliyor muyuz?
Unaxpre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 2.657 Makaleler 14 Çözümler 25 Yer İstanbul 24 Şubat 2021 #2 Maalesef.
song3R Hectopat Katılım 5 Kasım 2020 Mesajlar 87 5 Mart 2021 #3 BlackNomx dedi: Billie Eilish'in belgeseli yayınlanacak ve izlemek istediğim birçok dizi daha var fakat Türkiye'yi ülkeler listesinde bulamadım. TV+ alabiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Killers Of The Flower Moon çıkacak mesela o filmi bekliyorum ancak Türkiye'ye gelmediler ve gelmeyecekler bu gidişle. Tek seçenek kalıyor izlemek için..
BlackNomx dedi: Billie Eilish'in belgeseli yayınlanacak ve izlemek istediğim birçok dizi daha var fakat Türkiye'yi ülkeler listesinde bulamadım. TV+ alabiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Killers Of The Flower Moon çıkacak mesela o filmi bekliyorum ancak Türkiye'ye gelmediler ve gelmeyecekler bu gidişle. Tek seçenek kalıyor izlemek için..