Türkiye'de Çok Satılmayan Markaların 2. Sınıf Marka Gibi Görülmesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Fark ediyorum da insanlar bilmediği markayı 2. sınıf marka olarak görüyor. Galax, Evga gibi markaları ilk defa duymuş ve kendini savunuyor. Neymiş efendim Galax kalitesizmiş, neymiş efendim Evga pek güvenilir değilmiş. Sırf MSI gibi Türkiye'de sağa sola sponsorluk vermediği için kötü marka olmuyor. Unutmayın ki bu MSI sevdası Türkiye'de çok abartılıyor. Diğer markaların MSI'dan kalır yanı yok. Evga ve Galax sadece Türkiye'de böyle satamıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evga'nın, Nvidia'daki en iyi kartları üretmesi ve bu kartları ilk çıkarmasıda neymiş? Bizim "ejderiyamız" yeter. (!)

Şaka bir yana bu markalar cidden 2. sınıf değil. Bilmişlik taslayıp ama hiçbir şey bilmeyen adamların bunları demesi sinirime gidiyor.

Adamlar sadece Türkiye'de fazla sponsorları ve reklamları olmadıkları için dışlanıyorlar. Onların yerinde ben de olsam aynı şeyi ben de yaparım.

Galax da aynı şekilde. Sapphire de AMD'nin en büyük sponsorlarından ve en performanslı kartları üretiyor. Ama ben almam. Çünkü, fiyat farkı az olmasına rağmen soğutma bakımından rakiplerine göre baya geride. Ama Evga ve Galax da öyle değil. Maksimum 2 3 derece anca oynar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Maalesef üzüntü verici. En kötüsü de, bu markaları desteklediğimizde MSI, Asus'u kötü gösteriyormuşuz... Tamam haklısınız, Galax ve EVGA gibi markaları savunmuş olabilir ancak bu diğer markaları küçümsediğimiz anlamına gelmez. Galax'ın EVGA'nın başaramadığını MSI, Asus haşarıyor, bir sorun yok. Tam tersi olsa, kıyameti kopartacaklar. Valla söyleyeyim, ilk üye olduğumda çoğunlukla Asus, Gigabyte ve MSI önerirdim. O zamanlar fiyatları gayet uygundu ve ortada Galax felan yoktu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…