Türkiye'de Çok Satılmayan Markaların 2. Sınıf Marka Gibi Görülmesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adam belki kartı daha sonra elinden çıkaramak isteyecek o yüzden de Türkiye'de bilindik bir marka almak istiyor . "Aptallar işte" demek nedir ?

O zamanlar fiyatları gayet uygundu ve ortada Galax felan yoktu.
2000'lerden bu yana performans OEM parça üreten firma, sizin üyelik tarihinizde 16 sene daha eski. Hatırlatayım dedim.

Bu arada ZOTAC ne ara 2. sınıf olmuş? Alın işte verdiğiniz örnekten bir tane daha. ZOTAC alt sınıflardaki stok soğutma yönünden kötü olduğu için, Türkiye'de tercih edilmiyor. Ama ZOTAC firmasının üst düzey kartlarını ecnebiler sadece O.C edince daha iyi, daha stabil çalışıyor ve diğer kartlardan daha ucuz diye alıp kullanıyor.

Bunu bilmediğimi mi sanıyorsunuz? 2016'da Türkiye'de Galax ekran kartı satan var mıydı?
Vardı tabi. Ben bu Sosyal'e gelmeden önce DH'da takılıyordum, orada da sadece "Sistem Tavsiyeleri", "Masaüstü PC" gibi konulara bakıyordum. Ve GTX 9XX deki çoğu kart için öneri yapılıyordu.

ZOTAC çok şikayet alan bir markaydı yakın zamana kadar. Yakın zamana kadar çünkü su anda ne durumda emin değilim.

Bu markalar ülkemizde pek duyulmadığı için dandik deniliyor. AliExpress'te satılan Ugreen kablolara da aynı şeyi demiştim ama araştırınca iyi çıktı. En azından bazı markalardan iyi.

Ugreen'e kalitesiz dedirtmem ! Şaka bir yana Ugreen kaliteli bir marka diye biliyorum...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…