Türkiye'de Çok Satılmayan Markaların 2. Sınıf Marka Gibi Görülmesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynı durum telefonlarda da var, örneğin Meizu, Xiaomi gibi kaliteli fakat bilinmeyen markalar.
Biliniyor genelde ama insanlar ithalatçı garantili almak istemiyorlar. Haklılar.

Abi ben de hastayım MSI tasarımına(Ekran kartı), fanların ince uzun kıvrımlı olması, soğutma bloğunun orantısı, inceliği ben bunları tercih ediyorum. Asus bile almam, tasarımı iyi değil. Şahsi görüşüm. Tabiki fiyata da bakarak, hangisi uygunsa. Beyin bedava!

Aynı durum telefonlarda da var, örneğin Meizu, Xiaomi gibi kaliteli fakat bilinmeyen markalar.

o telefonlar da nedense bizim gibi ülkelerde biliniyor. Allah aşkına hocam 200 dolarlık telefon ne kadar kaliteli olabilir. Samsung'un düşük modelleri gibi. Yazılım desteği yok, kasmalar başlar. Ha bize göre kaliteli, 1000 küsür para verince!

3 gün sonra da bozuldu mu? Dayanıklılık farklı, O.C. farklı. Zotac fanı olmayın, bana göre ikinci sınıf bir marka.
İkinci sınıf marka demek saçma geliyor. Bitwit ve Paul çoğu Build'de Zotac kullanıyorlar ve gayet beyeniyorlar. Eminim size göre Asus 1.sınıf markadır ama Asus'un teknik servisi gelmiş geçmiş en kötü servis. Evga diye bazılarının beğenmediği firma da GTX 970 kullanıcı probleminde GTX 1060 gönderen firmadır.

Asus 1. sınıftır evet. Galax 1. sınftır. Zotac 2. sınıftır. Biz teknolojiyle ilgileniyoruz, yabancı forumlarda da hesaplarım var. En çok gördüğüm sorunlar Zotac. Hep Zotac oldu. Zotac ürün kalitesi bakımından geride. O.C. yaparsın, 4 gün sonra fan fırlar. Ha evet, Zotac AMP! Extreme modelinde fanı çıkan gördüm. En az 30 tane soğutma problemi, fan durması. En az 5 fan fırlaması. Asus, Galax, MSI'da fan fırlaması hiç görmedim. Soğutma problemi de çok daha az çıkıyor. Zotac'ın malzeme kalitesi iyi değil.

GTX 1080 Tİ modelinde en çok FPS ve Benchmark puanı alan buna rağmen Asus'tan 4 derece serin çalışan ve Strix'ten daha ucuz olan Zotac AMP! Extreme almak varken niye gidip daha pahalı olan ve mükemmel teknik servisli(!) Asus alınsın ki? Zotac 2.sınıf değildir, fanboyluk yapıyorsunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…