Türkiye'de Deneyimlediğim VPS/VDS Firmaları

Elinize sağlık. Bende birkaç firmaya göz attım hepsi aynı gibiydi . En ucuzunu alıp geçiyorum artık zaten performansa falan da pek ihtiyacım olmuyor. Flask api var ayrıca bazen down-up yapıyorum.

Dehost kullanıyorum bu arada.

İfadeler: die
Sunucumweb firmasını gözümde düştü artık hiçbir şekilde kimseye önermiyorum. 4 gündür format bekliyorum daha format atacaklar.

Sunucumweb gerçekten performans olarak çok iyi 3 ay kullandım ama 3 gün önce diskte sorun var deyip kapattılar sunucumu düzelecek yedek sunucu vericegiz derken hala oyalıyolar.

Sunucumweb firmasını gözümde düştü artık hiçbir şekilde kimseye önermiyorum. 4 gündür format bekliyorum daha format atacaklar.

Şu an kullanıyor musunuz sunucunuzda bir sorun var mı bugün itibarı ile.

Hayır, konuda bahsettiğim sorunu yaşadıktan sonra iade isteyip çıkış yaptım kendilerinden.
Sizin mesajınız ile birlikte hostingimi kontrol ettim ve 3 sitem çalışmıyor.

Keyubu hala oversell, iade politikaları da iğrenç, kaçın.

Türkiye'de Natro'yu deneyimledim ben VPS olarak. Tavsiye etmiyorum. Random kesintiler olabiliyor ve çağrı merkezi evlere şenlik.

Bir arkadaş Sunucumweb'ten vds almış. Görüntüleri atıyorum.

Makinede ise ram 2gb.

Sonuç olarak bize ne verdiklerini tam anlayamadım her yerde başka bir şey yazıyor. Desteğe yazdık hala bakmadılar. Bakalım sonuç ne olacak.

Sorunu düzeltmişler gibi. Panelde hâlâ farklı değerler yazıyor ama sunucuda 4gb rami gördüm işlemci de yazıldığı gibi 2699. En azından neofetch öyle diyor

Bu arada 5 6 firma kullandım. Yurtdışındaki sunucularda maksimum 300 400 mbps veriyorlardı. Bu firma yurtdışında bile 1gbite yakın veriyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…