Türkiye'de DSL sağlayıcılar

Çok teşekkür ederim ilk dönem sonrası bir ay ücretsiz diyorlar bende daha önce hiç kullanmadım kodumu göreceğiz
Abonelik sonrasında size bir bildirim bırakacağım. Bayram'dan önce evin iç inşaatı bitecek ve temizlenecek diye anlaştık ama bayramdan sonraya sarkarsa da sorun olmayacaktır. Yine de TurkNet gibi görünüyor tercihim.
Modem öneriniz var mıdır? Modemin olacağı oda ile çalışma odamın arasında bir hayli mesafe ve duvar var maalesef. Sanıyorum ev sahibi ethernet çekmeme de izin vermeyecek o bölgeye. Ben yine de bir elektrikçi getirip kablo kanalından kılavuz göndermeyi deneyeceğim ama çok da ümitli değilim o konuda.

Evin içi bitmeden bence internet için cat6 kablo almalısınız ankastreden evinize gelecek. Modem ben dlink kullanıyorum WiFi o kadar geniş bir çapta değil F/P ürünü. WiFi için asusun üst kalite ürünlerini öneriyorlar genelde. Ben her zaman kablolu bağlantıdan yanayım [emoji1303][emoji1303]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…