J Jira'nın süper çakması 3T Ziyaretçi 27 Haziran 2020 #21 Ezbere konuşturmaktan başka bir halta yaradığı yok sistemimizin aha şu karantinada çocuklara düzgün anlatılmadığı için ezber yapıldığı için ben mesela tüm dersleri unuttum.
Ezbere konuşturmaktan başka bir halta yaradığı yok sistemimizin aha şu karantinada çocuklara düzgün anlatılmadığı için ezber yapıldığı için ben mesela tüm dersleri unuttum.
Dryus Gigapat Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2015 Mesajlar 5.944 Makaleler 11 Çözümler 23 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri M1 Macbook Air 16/256GB Cinsiyet Erkek Meslek DevSecOps 27 Haziran 2020 #22 Eğitim sistemimiz mi varmış? Proje arabası gibiyiz, gelen geçen bir şey değiştiriyor.
CodeExpert Centipat Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 401 Yer Silikon Vadisi 27 Haziran 2020 #23 Bence kötü gönül isterdiki insanlar yeteneklerine göre bir yere yerleşsin ama nerede o günler.
Walter H. White Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2018 Mesajlar 7.304 Makaleler 23 Çözümler 20 27 Haziran 2020 #24 Bence çok iyi eğitim sistemimiz, yol yapıyoruz, köprü yapı... Dur. O farklı bir konuydu sanırım, karıştırdım.
Bence çok iyi eğitim sistemimiz, yol yapıyoruz, köprü yapı... Dur. O farklı bir konuydu sanırım, karıştırdım.
saY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2019 Mesajlar 1.669 Çözümler 5 27 Haziran 2020 #25 Walter H. White dedi: Bence çok iyi eğitim sistemimiz, yol yapıyoruz, köprü yapı... Dur. O farklı bir konuydu sanırım, karıştırdım. Genişletmek için tıkla... Tek millet, tek devlet, tek vatan, tek bayrak...
Walter H. White dedi: Bence çok iyi eğitim sistemimiz, yol yapıyoruz, köprü yapı... Dur. O farklı bir konuydu sanırım, karıştırdım. Genişletmek için tıkla... Tek millet, tek devlet, tek vatan, tek bayrak...
lordRago Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Şubat 2017 Mesajlar 1.310 Makaleler 4 Çözümler 10 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek lisans öğrencisi 27 Haziran 2020 #26 AYT'de geçerse kurtuluyorum.
ibilaziz19 Hectopat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 101 Yer Erzurum 28 Haziran 2020 #27 Türkiye jokey kulubu de ayni sistemi kullanir ve seckin safkan yaris atlari yetistirilir. Benim düşüncem bu.
Türkiye jokey kulubu de ayni sistemi kullanir ve seckin safkan yaris atlari yetistirilir. Benim düşüncem bu.