Çözüldü Türkiye'de iyi bir internet şirketi var mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İmzanız güzelmiş
H202(Hidrojen peroksit) mi cevabı?

Evim için Türknet. 9 aydır 62 download 31 upload için 36TL ödüyorum. Oyun moduyla Avrupa serverlarında ortalama 40 ping alıyorum.
Bu fiyata bu fırsatı sağlayan paketleri bulunuyor mu? Sabit belirli paketi var diye biliyorum. Nasıl bir indirim aldınız?

Musteri destekleri disinda kotu bence modemleri kronik sorunlu ayrica CGN IP havuzundan cikis bile yaptirmiyorlar bekletiyorlar oyunlarda kanser olmaktayim NAT type strict oldugu icin.
2 yıldır iki evimde de 100Mbps'lik sınırsız paketlerini kullanıyorum. 1 kere bile müşteri hizmetlerini aradığımı hatırlamıyorum. 2 yıl boyunca ne bir kesilme ne bir aksaklık ne de bir yavaşlama yaşadım. Kesinlikle işlerinin hakkını veriyorlar. Ondan önce kullandığım Superonline'da ise 1 ay içinde 4-5 kere müşteri hizmetlerini aradığımı hatırlıyorum.

Bu gibi durumların, altyapı ile ilgili olduğunu düşünüyorum. Zira, altyapı iyi ise, çoğu operatör size kesintisiz bir hizmet sunar. Tabii, "iyi" bir altyapıda. Fiyatları da unutmamak lâzım.

Yoksa ADSL denen teknolojinin hâlâ ülkemizde yer ediniyor olması bile ülkenin internetteki gelişmişliğini (!) gösteriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…