Finnegann Kilopat Katılım 21 Temmuz 2019 Mesajlar 275 Yer Raccoon City Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2020 #1 Şu ana kadar bulamadım.
rootz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Kasım 2018 Mesajlar 2.054 Makaleler 4 Çözümler 10 Yer Hatay/İskenderun 27 Mayıs 2020 #31 Kablonet'i çok övüyorlar Hatay'da olsa kesin geçerdim arkadaşlar ADSL Teknolojisini dünyada tek kullanan ülke olabilir miyiz acaba? Artı 0 Eksi
Kablonet'i çok övüyorlar Hatay'da olsa kesin geçerdim arkadaşlar ADSL Teknolojisini dünyada tek kullanan ülke olabilir miyiz acaba?
sinanakgul Centipat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 19 27 Mayıs 2020 #32 Superonline ve Vodafone NET bence diğer sağlayıcılardan daha iyi. Kötü oldukları anlar oluyor ama kıyaslarsak daha iyiler. Artı 0 Eksi
Superonline ve Vodafone NET bence diğer sağlayıcılardan daha iyi. Kötü oldukları anlar oluyor ama kıyaslarsak daha iyiler.
Y Yener Mesut Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2017 Mesajlar 1.390 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2020 #33 sinanakgul dedi: Superonline ve Vodafone NET bence diğer sağlayıcılardan daha iyi. Kötü oldukları anlar oluyor ama kıyaslarsak daha iyiler. Genişletmek için tıkla... İkisi de aynı altyapıyı yani Turkcell altyapısını kullanıyor çünkü. SOL altyapısından sonra Kablonet, YAPA gibi altyapılar geliyor. Artı 0 Eksi
sinanakgul dedi: Superonline ve Vodafone NET bence diğer sağlayıcılardan daha iyi. Kötü oldukları anlar oluyor ama kıyaslarsak daha iyiler. Genişletmek için tıkla... İkisi de aynı altyapıyı yani Turkcell altyapısını kullanıyor çünkü. SOL altyapısından sonra Kablonet, YAPA gibi altyapılar geliyor.