Aziz Petrus
Kilopat
Daha fazla
Ne suçu daha önce de yazdım en doğal hakkın. Bu ülke sadece Türklerden oluşmuyor. Bu konunun tartışılması bile çok saçma. Sen yanlış bir şey yapmıyorsun sana kötü kötü bakanlara takma kimse seni kısıtlayamaz!Yani benim suçum mu oluyo kendi ana dilimi konuşmak?
Adam da üste çıkma çabalarıyla"burada yaşıyorsan buranın dilini konuşacaksın çok mu zor Türkçe konuşmak?" dedi.
"Kurunun yanında yaş da yanar" diye bir atasözü var. Tam sizin durumunuzu anlatıyor.
Açık konuşacağım, zayıflıklarımdan birisidir ırkçılık, yani her ne kadar yanlış olduğunu bilsem de arada sırada hıncımla Araplara, Kürtlere, Yahudilere ve Suriyelilere ırkçılık yapmışlığım vardır.
Sana verebileceğim nacizane öneriler, Toplum içerisinde kürtçe konuşmaman, Türkçeye ağırlık vermen. Ve toplum içerisinde, gururlanarak "Kürtüm!" demek yerine, Kürtüm ama, kendimi bir çok Türküm diyenden daha çok Türk hissediyorum! Demen. Ve kendini böyle hissetmen olur. Türk olmak bir onurdur, herkese nasip olmaz. Bu diyardayken bunu benimse ve buna alış. "Türklük ebedidir."
Bu vatan evlatları kardeştir. Yoksa Türk/Kürt, Alevi/Sünni, Fenerbahçeli/Galatasaraylı, Beyaz/Siyah, Erkek/Kadın ve daha sayamayacağım örnekler kadar ayrışacak sebebimiz olur.
Bölünmeyiniz.
Soykırım ? Eğer öyle bir şey yapılsaydı şuan konu sahibi, konuyu açamıyor olurdu.Türk halkinin Kürtlere yaptigi soykirimlari anlatir
Soykırım ? Eğer öyle bir şey yapılsaydı şuan konu sahibi, konuyu açamıyor olurdu.
Lafımı arkadaşınıza iletiniz diye yazdımArkadasimin düsüncelerini onaylamiyorum sadece bana anlatilanlari ve karsi tezimi söylüyorum zaten.
Cimbizla laf cekmeyelim.