Gerkçek Bakanlığı Hectopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 672 Çözümler 1 9 Şubat 2021 #1 Soru başlıktaki gibi, neden yok?
OLDüyedir3 Hectopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 1.523 Çözümler 1 9 Şubat 2021 #2 Sade tasarımdan kastınız nedir, örnek atabilir misiniz?
P Pola_93 Picopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 567 Çözümler 9 9 Şubat 2021 #3 Türkiye'de insanlar normalini alabiliyor mu?
Maryo Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 547 Çözümler 1 9 Şubat 2021 #4 Gerkçek Bakanlığı dedi: Soru başlıktaki gibi, neden yok? Genişletmek için tıkla... İlgi yok çünkü. Işıklı diye Powerboost alan insana NZXT kasa veya EVGA markalı bir kart satamazsın .
Gerkçek Bakanlığı dedi: Soru başlıktaki gibi, neden yok? Genişletmek için tıkla... İlgi yok çünkü. Işıklı diye Powerboost alan insana NZXT kasa veya EVGA markalı bir kart satamazsın .
Mr.Morgan Femtopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 15 9 Şubat 2021 #5 Gerkçek Bakanlığı dedi: Soru başlıktaki gibi, neden yok? Genişletmek için tıkla... İlgi görmemesinden dolayı bizde "ışıqlı mışıqlı" takıntısı olduğundan olabilir
Gerkçek Bakanlığı dedi: Soru başlıktaki gibi, neden yok? Genişletmek için tıkla... İlgi görmemesinden dolayı bizde "ışıqlı mışıqlı" takıntısı olduğundan olabilir
3 343675 Hectopat Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 249 Çözümler 1 9 Şubat 2021 #6 Maryo dedi: İlgi yok çünkü. Işıklı diye Powerboost alan insana NZXT kasa veya EVGA markalı bir kart satamazsın . Genişletmek için tıkla... Aradığım yorum.
Maryo dedi: İlgi yok çünkü. Işıklı diye Powerboost alan insana NZXT kasa veya EVGA markalı bir kart satamazsın . Genişletmek için tıkla... Aradığım yorum.
Maryo Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 547 Çözümler 1 9 Şubat 2021 #7 343675 dedi: Aradığım yorum. Genişletmek için tıkla... Dostum Türkiyede ucuz olacak şekilde olsun kuracağım sistemi ful EVGA ve NZXT ile kurardım sistemimi. Anlamıyorum neresini sevmiyorlar ama suç EVGA ve NZXT'de de var. Türkiye umurlarında değil.
343675 dedi: Aradığım yorum. Genişletmek için tıkla... Dostum Türkiyede ucuz olacak şekilde olsun kuracağım sistemi ful EVGA ve NZXT ile kurardım sistemimi. Anlamıyorum neresini sevmiyorlar ama suç EVGA ve NZXT'de de var. Türkiye umurlarında değil.
alpethz Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 2.956 Makaleler 2 Çözümler 21 9 Şubat 2021 #8 Gerkçek Bakanlığı dedi: Soru başlıktaki gibi, neden yok? Genişletmek için tıkla... Işıqlı mışıqlı bek hawli (!)
Gerkçek Bakanlığı dedi: Soru başlıktaki gibi, neden yok? Genişletmek için tıkla... Işıqlı mışıqlı bek hawli (!)
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2021 #9 Bizim ülkemizde ''Bir bilgisayar ışıklı mışıklı değilse çöptür!'' anlayışı olduğu için.
Maryo Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 547 Çözümler 1 9 Şubat 2021 #10 AJFA dedi: Bizim ülkemizde ''Bir bilgisayar ışıklı mışıklı değilse çöptür!'' anlayışı olduğu için. Genişletmek için tıkla... Dostum cidden ışıklı sistem istemiyorum ama kasa yok. EVGA ekran kartı desen uçuyor. Ne güzel olurdu gelseler.
AJFA dedi: Bizim ülkemizde ''Bir bilgisayar ışıklı mışıklı değilse çöptür!'' anlayışı olduğu için. Genişletmek için tıkla... Dostum cidden ışıklı sistem istemiyorum ama kasa yok. EVGA ekran kartı desen uçuyor. Ne güzel olurdu gelseler.