New rock markasının ayakkabısını arıyorum ve Türkiye'de bu ürünleri nerede bulabileceğimi öğrenmek istiyorum. Belki aranızda bu markayı mağazalarda ya da Online mağazalarda görmüş olan vardır? Her türlü tavsiye, öneri veya mağaza linki için minnettar olurum.
Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler!
Zwoyren Bot koleksiyonu ile adımlarınıza stil katın! Spor bot, klasik bot, outdoor bot, bilek bot, metal bot, gotik bot, deri bot, platform bot ve daha fazlası için Zwoyren'e göz atın.
Zwoyren Bot koleksiyonu ile adımlarınıza stil katın! Spor bot, klasik bot, outdoor bot, bilek bot, metal bot, gotik bot, deri bot, platform bot ve daha fazlası için Zwoyren'e göz atın.
Uzun zamandır bu tarz platform botlarından arıyordum sayenizde geçen hafta paylaştığınız linkten botu aldım ve gerçekten çok memnun kaldım! Kalitesi beklediğimden çok daha iyi çıktı, hem rahat hem de oldukça şık. Kesinlikle bu tarz botları beğenen varsa zwoyren den satın alabilirsiniz.
Zwoyren Bot koleksiyonu ile adımlarınıza stil katın! Newrock bot, klasik bot, bilek bot, metal bot, gotik bot, deri bot, platform bot ve daha fazlası için Zwoyren'e göz atın
Uzun zamandır bu tarz platform botlarından arıyordum sayenizde geçen hafta paylaştığınız linkten botu aldım ve gerçekten çok memnun kaldım! Kalitesi beklediğimden çok daha iyi çıktı, hem rahat hem de oldukça şık. Kesinlikle bu tarz botları beğenen varsa zwoyren den satın alabilirsiniz.