3 359149 Hectopat Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 4.112 Makaleler 4 Çözümler 18 8 Mayıs 2021 #31 Ellie Williams dedi: İşte aradığım kafa yapısı. Vasıfsız işçi her yerde vasıfsızdır. Batı ülkelerine gidince başlarından aşağı çantalarla para dökeceklerini sanıyorlar. Genişletmek için tıkla... Evet ya. Amerika'ya gittiğin anda sanıyorlar ki 3000 dolar maaş ile her ay PS 5 alabiliyorlar. Haberleri yok ki, dediğin gibi "Vasıfsız her yerde vasıfsız."
Ellie Williams dedi: İşte aradığım kafa yapısı. Vasıfsız işçi her yerde vasıfsızdır. Batı ülkelerine gidince başlarından aşağı çantalarla para dökeceklerini sanıyorlar. Genişletmek için tıkla... Evet ya. Amerika'ya gittiğin anda sanıyorlar ki 3000 dolar maaş ile her ay PS 5 alabiliyorlar. Haberleri yok ki, dediğin gibi "Vasıfsız her yerde vasıfsız."
H Haruki Murakami Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 4.050 Makaleler 3 Çözümler 9 Yer Muğla/Bodrum 8 Mayıs 2021 #32 İkisi de değil, yurt dışında okuyup yurt dışında çalışmak.
Wmir Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 1.270 Çözümler 13 8 Mayıs 2021 #33 Yurt dışında çalışmak.
baran361 Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 762 Çözümler 1 Yer california Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2021 #34 Ellie Williams dedi: İşte aradığım kafa yapısı. Vasıfsız işçi her yerde vasıfsızdır. Batı ülkelerine gidince başlarından aşağı çantalarla para dökeceklerini sanıyorlar. Genişletmek için tıkla... Evet. Avrupa'yı çok kolay sanıyorlar. Ben çalışmaya dayımların yanına gidersem zorluklarını da artılarını da biliyorum. Akali Ablanız dedi: Yurt dışında çalışmak tabii kiç Türkiye'de okuyup işsiz kalmaktansa. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum. En azından garantin oluyor. Son düzenleme: 9 Mayıs 2021
Ellie Williams dedi: İşte aradığım kafa yapısı. Vasıfsız işçi her yerde vasıfsızdır. Batı ülkelerine gidince başlarından aşağı çantalarla para dökeceklerini sanıyorlar. Genişletmek için tıkla... Evet. Avrupa'yı çok kolay sanıyorlar. Ben çalışmaya dayımların yanına gidersem zorluklarını da artılarını da biliyorum. Akali Ablanız dedi: Yurt dışında çalışmak tabii kiç Türkiye'de okuyup işsiz kalmaktansa. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum. En azından garantin oluyor.