Türkiye'de One UI 7 dağıtıma başladı!

S22'ye de Türkiye dışında Snapdragon modeli için dün gelmiş güncellemeler. Ben CSC değiştirip geçtim.

Düzenleme : Türkiye için de geldi.

S24 FE üvey evlat muamelesi görüyor. Hala gelmedi. Gelse iyi mi olacak ondan da emin değilim. Şikayet eden de epey var.

Benim iki haftalık cihazımın pil ömrü beklediğimden daha az çıktı. Zaten Ampere uygulamasında 4560 mAh görüyor nedense.

Abi cidden rezillik yani S21 bile aldı biz S24 FE olarak halen daha almadık saçmalık telefon değişikliğine gittiğim zaman Samsung'un yüzüne bile bakmam şu saatten sonra.

@straffez, bir telefon güncellemesi yüzünden de Samsung'u silip atmayın yav. Sinir bozucu olduğu doğrudur da şimdilik elden bir şey gelmiyor.

@straffez, bir telefon güncellemesi yüzünden de Samsung'u silip atmayın yav. Sinir bozucu olduğu doğrudur da şimdilik elden bir şey gelmiyor.

Sende haklısın da reis küçük küçük sinir eden şeyler üst üstte gelince sinir bozucu oluyor mesela en gerekli olanı ben halen daha S24 FE de bazı bildirimleri alamıyorum telefonun ekranını açınca bildirimler geliyor 1 aydır uğraşıyorum nereye baksam çözümü yok saçma saçma işleri var yani.

Google Play Hizmetleri ile ilgili olabilir (Android'de çoğu uygulamanın bildirimi Google Play Hizmetleri aracılığıyla geliyor). Başka bir cihazda da aynı sorunu yaşadınız mı? Yaşadıysanız başka bir Google hesabıyla deneyebilir misiniz?

@straffez, Samsung cihazların da hatası olabiliyor. Sorun yapmayacak, bilindik cihazını almak lazım. S24 FE daha yeni cihazdı diye hatırlıyorum. Yerine oturması zaman alabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…