Türkiye'de One UI 7 dağıtıma başladı!

Akıcılıktan kastınız nedir tam olarak anlayamıyorum. Hocam 7 versiyonu son derece hantal ve daha ağır animasyonlar daha büyük simgelerden oluşuyor(bunlar kısmen küçültülse bile genel olarak her şey büyüdü) bana hiç akıcı gelmedi 6.1'e dönünce telefon aşırı hızlanmış gibi geldi. Menü geçişleri yavaşlamış uygulama açılışlaşları yavaşlamış berbat ötesi bir güncelleme. iOS izinden gitmeye devam ettikçe müşteri kaybedecekler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam animasyon hataları düzeltildi. Uygulamalar arasında geçiş yapmaya çalışınca 6.1'de uygulama ikonları buga giriyordu. S22'de de böyleydi S24 Plus'ta da FE'de de. Ayrıca pil öğrenmesi sıfırlandı daha iyi bir şekilde yeniden öğreniyor pil kullanımını.

Siz beğendiyseniz kendi görüşünüz hocam saygı duyarım. Ben geri döndüm gayet memnunum ve hatta güncelleme servislerini bile kaldırdım. ADB ile gittiği yere kadar bununla devam ederim.

Açıkçası sadece bu güncelleme değil uygulama güncellemeleri bile son zamanlarda sinir bozmaya başladı. YouTube bile eski sürümü kullanıyorum çünkü kullanışlı. Basit özellikleri kaldırıp saçma sapan şeyleri yenilik diye dayatıyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aşırı kötü S24 Plus'a keşke kurmasaydım diyorum. Telefon aşırı ısınmaya başladı, pil performansı çok azaldı.

Aynı şekilde iki tane S23 Ultra kullanıcısı arkadaşım da bunları yaşıyor.
İndirmeyin.

Merhaba bu güncelleme benim Samsung A54 cihazıma bugün oldu fakat simgeler pil durumu vs. her şey değişti bunları eski simgelerle değiştirebiliyor muyuz?

Merhaba bu güncelleme benim Samsung A54 cihazıma bugün oldu fakat simgeler pil durumu vs. her şey değişti bunları eski simgelerle değiştirebiliyor muyuz?
Aynı şeyi UI6.1 ikonlari ile yaparsaniz sadece ikonlar için sorununuz çözülmüş olur. Pil durumu vesair için sürüm düşürmeniz gerekli ki o da mümkün mü emin değilim.

Aynı şeyi UI6.1 ikonlari ile yaparsaniz sadece ikonlar için sorununuz çözülmüş olur. Pil durumu vesair için sürüm düşürmeniz gerekli ki o da mümkün mü emin değilim.
Sürüm düşürme güncel Samsung cihazlarda pek mümkün değil. Yeni Android sürümü ilk yayınlandığında genelde SW Revision/Bit değeri aynı kalıyor. Fakat sonrasında gelen güvenlik güncellemeleriyle bu Bit değeri artıyor. Aynı yetkisiz yazılım kontrolünde olduğu gibi bu revizyon değeri için de eFuse teknolojisi kullanılıyor. O yüzden de eski sürüme düşürmek normal yollarla mümkün değil. Çünkü daha düşük revizyon değerine sahip bir ROM'u kurduğunuzda telefon kurulan ROM'un revizyonunun izin verilen en düşük değerin altında olduğunu anlıyor ve boot etmiyor.

A16 için One UI 7 güncellemesi bu sabah itibariyle geldi.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250616_102521_Software update.jpg
    80,8 KB · Görüntüleme: 28
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…