Benimki düz s24. nasıl ya?
Az para veren hizmeti geç alıyor. Gayet normal değil mi sence
Benimki düz S24.Sizinki ultra mı plus mı hocam?
Biz fazla para verdik,5 ay oldu daha yeni geliyor,iyiki Manuel güncellemişim.Az para veren hizmeti geç alıyor. Gayet normal değil mi sence
Telekkürler.Benimki düz S24.
Birkaç ay sonra Android 16 dağıtacak rakipleri Samsung'un tüm telefonlarına Android 15 vermesi Temmuz'u bulacak.
Şaka gibi.
5 sene değil 3 sene yazılım desteği verselerdi de şu yazılımı adamakıllı dağıtsalardı keşke...
A36 Android 15 ile geliyor ama S24'ler daha yeni Android 15 alıyor. Fiyasko...
Telekkürler.
O zaman gayet iyi gibi duruyor. Hatta benimki gibi Plus modeli sandım ekran süresinden dolayı
Evet a serisinde tablet ve telefonların çoğu modelini Haziran ortası ve Temmuz başı gösteriyor büyük rezalet resmen Android 16 çıkıp one uı 8 bekleyecekleri zamanda one uı 7 bekleyecekler.Galaxy Tab A9+ kullanıcıları için Tmmuz ayı söyleniyor.
O 4 yıl konusuna gelirse aslında orada 4 yıl derken 4 Android hakkından bahsediyor yani gecikmeli de olsa 4 Android'i vermek zorunda Samsung o konuda içiniz rahat olsun.Android 16 gelecek biz daha Android 15'i deneyimleyemedik. Üstüne üstlük güncelleme vadine gelince kendi cihazımdan örnek verecek olursam 4 yıl diyor ama daha güncellemeyi vaktinde yayınlayamıyor.
Tamamen katılıyorum.Bunun bir telafisi olmalı aksi halde bir daha Samsung cihaz almayı düşünmüyorum. Verdiğimiz paraya, aldığımız hizmete bak. Şaka gibi 6 aydır Android 15 bekliyoruz.
ben başta bayağı korktum, manuel yüklediğim için hata vb aldım. Sonra ilk başta telefon hem çok ısındı hem pili az gitti 6.1'e geri dönmeyi planlıyordum. 1 2 gün sonra düzeldi.
O 4 yıl konusuna gelirse aslında orada 4 yıl derken 4 Android hakkından bahsediyor yani gecikmeli de olsa 4 Android'i vermek zorunda Samsung o konuda içiniz rahat olsun.
Evet, 4 yıl güncelleme vermek zorunda ama One UI güncellemelerini sorunsuz tam zamanında cihazlara getirse iyi olacak. One UI 7 şahsen tam bir fiyaskoydu, gelmese de olurdu. Koskocaman 6 ay bekledik ama gözle görülür bir değişiklik söz konusu değil.
Uygulama simgelerinin değişmesi filan benim açımdan yenilik değil. Samsung, Galaxy Tab A serisi cihazlara Bixby asistanını ekleyebilirdi, Temalar uygulamasını ekleyebilirdi. Herkesin gidip Galaxy Tab S serisi cihaz alacak parası olmayabilir.
Samsung, Galaxy Tab A serisi cihazlara Bixby asistanını ekleyebilirdi, Temalar uygulamasını ekleyebilirdi. Herkesin gidip Galaxy Tab S serisi cihaz alacak parası olmayabilir.