T tagsib Kilopat Katılım 19 Mayıs 2018 Mesajlar 262 Makaleler 2 Çözümler 1 10 Nisan 2025 #11 Lacaderal dedi: Kuzenim var ama kendileri ile uzun süredir konuşmuyorum. Yurt dışından bir VDS alsam oradan acabilir miyim? Yani T.C. ile acabilir miyim? Nasıl oluyor tam olarak o? Genişletmek için tıkla... Çok zor, değmez. Plugini satanlarla iletişime geçip kripto ile ödemeyi teklif edin başka bir yol olduğunu düşünmüyorum.
Lacaderal dedi: Kuzenim var ama kendileri ile uzun süredir konuşmuyorum. Yurt dışından bir VDS alsam oradan acabilir miyim? Yani T.C. ile acabilir miyim? Nasıl oluyor tam olarak o? Genişletmek için tıkla... Çok zor, değmez. Plugini satanlarla iletişime geçip kripto ile ödemeyi teklif edin başka bir yol olduğunu düşünmüyorum.
Lacaderal Hectopat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 1.598 Çözümler 7 Yer İstanbul/Eyüp Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2025 #12 tagsib dedi: Çok zor, değmez. Plugini satanlarla iletişime geçip kripto ile ödemeyi teklif edin başka bir yol olduğunu düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Kripto yaşım yetiyormu bilmiyorum yaşım 17.
tagsib dedi: Çok zor, değmez. Plugini satanlarla iletişime geçip kripto ile ödemeyi teklif edin başka bir yol olduğunu düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Kripto yaşım yetiyormu bilmiyorum yaşım 17.
T tagsib Kilopat Katılım 19 Mayıs 2018 Mesajlar 262 Makaleler 2 Çözümler 1 10 Nisan 2025 #13 Lacaderal dedi: Kripto yaşım yetiyormu bilmiyorum yaşım 17. Genişletmek için tıkla... Yetmiyor maalesef.
Lacaderal dedi: Kripto yaşım yetiyormu bilmiyorum yaşım 17. Genişletmek için tıkla... Yetmiyor maalesef.