Hocam ben ne yaptıysam hiçbir kartı kabul etmedi. Live yazısı hiçbirinde çıkmadı. Ne yapabilirim?

Ben kod alıp denedim, some thing went wrong diye bir hatayla karşılaşıyorum bakiye eklemiş olmama rağmen beklemen daha doğru olabilir.

Sorunu çözdün mü, aynı hata bende de var.
psnow u pc den almaya calısıyorum hesabım uk hesabı amazondan 10 poundluk gift card aldım ve uk ps hesabıma ekledim 1 aylık psnow almak icin buy a basıyorum fakat ödeme ekranında something went wrong hatası alıyorum ve hiçbişey oılmuyor yardımcı olacak varmı

Son düzenleme:
Aynısı bende de oluyor.

hesabın içinde kaldı 110 lira, desteğe yazmak istiyorum haftsonları kapalıymış birde acaba ban yermi hesap diye korkuyorum yasak vs deniyor ya
psnow u pc den almaya calısıyorum hesabım uk hesabı amazondan 10 poundluk gift card aldım ve uk ps hesabıma ekledim 1 aylık psnow almak icin buy a basıyorum fakat ödeme ekranında something went wrong hatası alıyorum ve hiçbişey oılmuyor yardımcı olacak varmı
senin bilgin varmıdır ? something went wrong konusunda

Son düzenleme:
Fixlendi. Artık işe yaramıyor.

Büyük bir hort yapayım PC'den oynamak istiyorum.Bazıları hata veriyor, para hesapta kalıyor yazmış nedir bu işin aslı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…