alper.u Hectopat Katılım 8 Aralık 2019 Mesajlar 73 7 Eylül 2021 #41 Serhat511 dedi: Büyük bir hort yapayım PC'den oynamak istiyorum.Bazıları hata veriyor, para hesapta kalıyor yazmış nedir bu işin aslı? Genişletmek için tıkla... Boşver PSN nowu Xbox cloud gümbür gümbür geliyor
Serhat511 dedi: Büyük bir hort yapayım PC'den oynamak istiyorum.Bazıları hata veriyor, para hesapta kalıyor yazmış nedir bu işin aslı? Genişletmek için tıkla... Boşver PSN nowu Xbox cloud gümbür gümbür geliyor
SirYesSir Picopat Katılım 3 Mart 2022 Mesajlar 80 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2022 #42 Çözüm bulan oldumu?
moonway 3D Hectopat Katılım 7 Kasım 2019 Mesajlar 217 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2022 #43 SirYesSir dedi: Çözüm bulan oldu mu? Genişletmek için tıkla... PS Now Windows için kapandı olarak biliyorum sitede söylediğine göre PS Plus premiumlular kullanabiliyor sadece.
SirYesSir dedi: Çözüm bulan oldu mu? Genişletmek için tıkla... PS Now Windows için kapandı olarak biliyorum sitede söylediğine göre PS Plus premiumlular kullanabiliyor sadece.