Robloxçu_reis Centipat Katılım 21 Eylül 2024 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2025 #1 Türkiye'de premium alınabilinir mi? VPN'le bir sıkıntı olabilir diye düşünüyorum.
Anarchyl Hectopat Katılım 16 Eylül 2022 Mesajlar 73 Daha fazla Sistem Özellikleri HD 5450 Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2025 #2 Kartın var ise PC'den alabilirsin. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Kasım 2025
lostchanceee Nanopat Katılım 13 Haziran 2025 Mesajlar 846 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2025 #3 Robloxçu_reis dedi: Türkiye'de premium alınabilinir mi? VPN'le bir sıkıntı olabilir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Merhaba, Kullandığınız VPN güvenli ise bir sorun teşkil edeceğini pek zannetmiyorum. ProtonVPN, GoodByeDpi vb. araçlar kullanabilirsiniz.
Robloxçu_reis dedi: Türkiye'de premium alınabilinir mi? VPN'le bir sıkıntı olabilir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Merhaba, Kullandığınız VPN güvenli ise bir sorun teşkil edeceğini pek zannetmiyorum. ProtonVPN, GoodByeDpi vb. araçlar kullanabilirsiniz.