VladIsDead Hectopat Katılım 17 Haziran 2019 Mesajlar 764 Makaleler 1 Çözümler 5 28 Ekim 2019 #1 Türkiye'ye getirilip satılan TKL (Numpadsiz) Floating keys (tabana yerleştirilmiş, kenarlıksız) ve kırmızı switchli bir klavye arıyorum, önerilerinizi bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ekim 2019
Türkiye'ye getirilip satılan TKL (Numpadsiz) Floating keys (tabana yerleştirilmiş, kenarlıksız) ve kırmızı switchli bir klavye arıyorum, önerilerinizi bekliyorum.
Sylveon Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 28 Ekim 2019 #2 Sanırım Sharkoon Purewriter RGB modlelinin Numpad olmayanı gibi istiyorsunuz. Ben görmedim Sharkoon hariç böyle bir klavye. Klavye - Kablolu & Kablosuz Klavye - n11.com Klavye ürünleri binlerce marka ve uygun fiyatları ile n11.com'da! Kampanyalı Klavye modelleri için hemen tıklayın. m.n11.com
Sanırım Sharkoon Purewriter RGB modlelinin Numpad olmayanı gibi istiyorsunuz. Ben görmedim Sharkoon hariç böyle bir klavye. Klavye - Kablolu & Kablosuz Klavye - n11.com Klavye ürünleri binlerce marka ve uygun fiyatları ile n11.com'da! Kampanyalı Klavye modelleri için hemen tıklayın. m.n11.com