Türkiye'de Steam bitti mi?

Beyler birde bir şey soracağım, siz bu zamanlarda oynadığınız oyundan eskisi kadar zevk alıyor musunuz. Ben alamıyorum nedenini bilmiyorum.

Eskisi kadar zevk alıyor musunuz?

Bir oyun dışında hayır, o eski tadı ve eğlenceyi alamıyorum. Eski saf ve çocuk halime geri dönmeyi ve eğlenmeyi çok istiyorum. Hayatta karşılaştığımız durumlardan dolayı zevk alamıyoruz bence. Bir de büyümenin de etkisi var tabii.

Eski bir GBA oyunu bana en yeni PS5 oyunundan bile daha zevkli gelebiliyor. Çocukluktan kalmış.

Ben GTA V'e Minecraft dışında zevk alamıyorum. Bu oyunları çocukken çok oynardım, hala aynı zevki verebiliyor.

Ah eski günler, Spider-Man'i çok severdim, oyunlarının hep Gameplay'ini izlerdim ama hiç oynama şansım olmadı.

Ek olarak bu uyarıları da madalya olarak taşıyorum.

Eki Görüntüle 2018183
Daha geçen bir konuda birinin korsan Last of Us indirmesine yardımcı olduk hocam. Site linki vs. verilmedi ama site adından hangi indirme tuşuna basılması gerektiğine kadar her şeyi anlattık. Artık en azından 1000+TL oyunlarda korsana teşvik cezası alınmıyor gibi gözüküyor.

Şunu farkettim umut kesmeye gerek yok, Epic hala Türkiye’de .
Epic'e sırtınızı çok yaslamayın. Çünkü bugün Steam'e baskı yapıp TL desteğinin kesilmesine sebep olan oyun firmaları yarın gidip Epic'e de baskı yapar ve Epic'de mecburen dolara geçmek zorunda kalır. Hatta artık Steam'de Türkiye için ayrı fiyat girmek zorunda kalmayan firmalar Epic'de böyle bir şey yapmak zorunda kalacağı için Epic'in TL desteğinin kesilmesi daha da hızlı gerçekleşebilir.

Parası olan gene oyununu alır. Olmayan da korsan indirir ya da hiç almaz. Ya da 5 oyun alacağına 1 oyun alır. Epic Games tek umudumuz kaldı şu an da.

Çok kötü zamanlar bizi bekliyor. Doğduğum devire s... Adamlar orada Creative gibi hayati yaşıyor. Biz hardcore modda hayatta kalma mücadelesi veriyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…