Türkiye'de Steam bitti mi?

Artık uyarı almazsın çünkü benim dediğime geldiler paşa paşa. Ben ne yapıyordum bilgisayarı kendisine zor yeten ama oyun oynamak isteyen kişilere "korsan oynayın o parayı da bilgisayarınızı yükseltmeye harcayın" diyordum.

Tabii "oo parası yoksa oyun oynamasın!" diye kafa ütüleyenler bol bol raporluyordu. Zaten bu mantığı hiç anlamam. Todd Howard "Starfield'ı oynayamıyorsanız bilgisayarınızı yükseltin" dediğinde alkış tutmaları gerekirken ona da laf atıyorlar. Farkınız neydi ki?

Virüs ve keylogger mı girsin?

Girsin hocam ne olacak PC'yi elime verip gönderecek halleri yok ya. Bir formata bakar, hem girsin 1100 liralık oyunu bana bedava veriyorlar, formata kadar yararlansınlar.

Evet o konudan bende yararlandım oyunun kullanım değerleri biraz kafamı karıştırıyor ama başka anormallik yok.

Beyler birde bir şey soracağım, siz bu zamanlarda oynadığınız oyundan eskisi kadar zevk alıyor musunuz. Ben alamıyorum nedenini bilmiyorum.
Oyundan oyuna değişiyor. Belirli türdeki oyunlar benim için geçmişte kaldı artık. Mesela önceden deli gibi eycof 2, generals, red alert oynardım, şimdi RTS oynayasım gelmiyor içimden.

Girsin hocam ne olacak PC'yi elime verip gönderecek halleri yok ya. Bir formata bakar, hem girsin 1100 liralık oyunu bana bedava veriyorlar, formata kadar yararlansınlar.

O olay komedi zaten. "Repack kurmak RAM'leri bitiyormuş" diyordu geçen senelerde birisi. Ağa oyun 1000 TL, 1 RAM kiti de 1000 TL kaç tane oyun kurmak RAM'leri bitirebilir?

100 tane oyun kurmak bitirse bile sen zaten RTX 4090 sistem parası biriktirdin?

Bitmez. Bir kesim korsan oynayana ateist muamelesi yapanlar oldukça Steam parayı kırar. Epic de aynı şeyi yapacak zaten.

Kime anlatacaksınız hocam? Bilgisayarın güç düğmesine basmayı öğrenmiş ve üstüne bir de Steam'i öğrenebilmiş devamı olmayan kişilere mı anlatacaksınız bunu? Oyun fiyatları ne olacak diye hesap yaparken Nobel alacaklar ama bunu akıl edemiyorlar

Evet o konudan bende yararlandım oyunun kullanım değerleri biraz kafamı karıştırıyor ama başka anormallik yok.
Eğer sizde Last of Us indirdiyseniz garip kullanım değerleri olması normal hocam. O oyun hâla daha yüksek VRAM ve işlemci tüketiyor.
O konu içerisinde de dediğim topluluklardan çıkmadığın sürece(Ki birisi Reddit'te olduğu için olası kötü bir durumda birisinin hemen haber vermesi olası) çıkmadığın sürece virüslü site kullanman zor.
O olay komedi zaten. "Repack kurmak RAM'leri bitiyormuş" diyordu geçen senelerde birisi.
Bu olayı muhtemelen FG'nin setup uygulamasında RAM kısıtlama seçeneği var diye uydurmuşlardır. Halbuki o seçenek sisteminde az RAM varsa oyun inerken sistemi kullanmaya devam et diye setupun RAM kullanımını kısıtlıyor.

Savunmasız kullanıcılar korsan oyun indireceğim diye ne kadar zararlı yazılım varsa bilgisayarına kuracaklar. Bu fırsatı değerlendirirler söyleyim. Her bağlantı linkine sazan gibi atlanılmaması gereken bir dönem.

Eğer sizde Last of Us indirdiyseniz garip kullanım değerleri olması normal hocam. O oyun hâla daha yüksek VRAM ve işlemci tüketiyor.

Evet orta ayarlarda %85 CPU kullanımı oluyorayar yükseltemiyorum zaten GPU gücü o kadar. VRAM de tuhaf ama o hep öyleydi zaten çıkışında 10 GB kullandığına şaitlik ettim orta-Low arası.

Evet orta ayarlarda %85 CPU kullanımı oluyorayar yükseltemiyorum zaten GPU gücü o kadar. VRAM de tuhaf ama o hep öyleydi zaten çıkışında 10 GB kullandığına şaitlik ettim orta-Low arası.
O oyunda yüksek işlemci kullanımı normal hocam. Bende oyun direkt Steam'de olmasına rağmen %80-90 arasında bir işlemci kullanımı ve 85-90 derece sıcaklık oluyordu. Hele ki shader yüklemesi yaparken daha da yoğun bir kullanım oluyordu.

2023 yılında internete girip, fulloyunindirbeleşindirtürkçeindir yazıp oyun indiren bir kitle olduğunu sanmam. Varsa bile virüs yemeleri ne olacak? Hayattan bir haber yaşayıp giderler zaten.

O shader işi sabit %100 kullanım yapıyor. Laptop bir de işlemci ağlıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…