Türkiye'de Steam bitti mi?

2023 yılında internete girip, fulloyunindirbeleşindirtürkçeindir yazıp oyun indiren bir kitle olduğunu sanmam. Varsa bile virüs yemeleri ne olacak? Hayattan bir haber yaşayıp giderler zaten.
Tarayıcınızda ki kayıtlı kullandığınız şifreleri fondiplemek 30 saniye sürer.

Tarayıcınızda ki kayıtlı kullandığınız şifreleri fondiplemek 30 saniye sürer.

Hiçbir şey yok her işimi eski PC'den yapıyorum. Bir de şu ünlü kapskery nedense virüs bulamadı her korsan virüstür diyerek gezmediğinizi umuyorum.

Oyunun kullanım değerleri biraz kafamı karıştırıyor ama başka anormallik yok.

Aynı sistemle başkalarının da kayıtlarına bakarsan değerler daha iyi anlaşılır. Benim kanalda videoların hepsi korsan ve performansları, kullanımları en iyi şekilde.

3,5 sene önce Ryzen 1500X ve 5500 XT 8 GB ile yola çıkmışım, geldiğim yer 5600 ile RTX 4070. Korsanın avantajları, oyun şirketi sahipleri Bugatti'lerine daha az benzin koydu ama olsun.

Teşekkürler, şu ana kadar oyun almayıp korsan oyasaymışım yaklaşık 9.000 TL param oluyormuş son aylarda yüklemeyi bilmediğimden alıyordum. Şimdi öğrendim vay be. Orijinal RDR2'ye girdim sizin ayarların aynısını yaptım. Kuanımlar neredeyse aynı. Ufak oynamalar var

Teşekkürler, şu ana kadar oyun almayıp korsan oyasaymışım yaklaşık 9.000 TL param oluyormuş son aylarda yüklemeyi bilmediğimden alıyordum. Şimdi öğrendim
Bizim mahalledeki emmiler de kendilerince evde aslan sütü yapıp, bak şu kadar kâra geçtik diye seviniyorlar. Kâr ettiğiniz para nerede diyorum ses yok.

Bizim mahalledeki emmiler de kendilerince evde aslan sütü yapıp, bak şu kadar kâra geçtik diye seviniyorlar. Kâr ettiğiniz para nerede diyorum ses yok.

Kar ettim demiyorum, edecektim diyorum. Edeceklerim Steam da şu an.

Orijinal RDR2'ye girdim sizin ayarların aynısını yaptım. Kuanımlar neredeyse aynı. Ufak oynamalar var
O da Denuvo ve Social Club'dan kaynaklı. Eğer korsan oynayacağınız oyunun orijinal versiyonunda korsan koruma yazılımı varsa ister istemez FPS'de ya da kullanım değerlerinde fark olur. Ha siz sormadan söyleyeyim, eğer korsan oynayacağınız oyun korsan koruma yazılımı olarak Denuvo kullanıyorsa korsan sürümü daha iyi çalışıyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…