Türkiye'de TurkNet dışında 1Gbps veren başka bir operatör yok mu?

helenistik

Hectopat
Vodafone'un kendi direkt altyapısı olduğu halde en fazla 100Mbps tarife alabiliyorum. Yani benim 20TB verim var bunu karşı tarafa yüklemek işkence resmen. TurkNet dışında 1Gbps veren başka bir operator yok mu arkadaşlar? TurkNet GigaFiber'i binaya isteme formunu TurkNet'e ilettim ama mahalle de Allah bilir kaç kişi başvurdu da buraya gelecekler. Dibimde bildiğiniz Turkcell'in Datacenter'i var paşa paşa 20Gbps hatları çekiyorlar kendi binalarına ama vatandaşa gelince niye en fazla 100/20 verebiliyorlar? İnternet konusunda gerçekten de bıktım usandım.

TT 1gpbs veriyor ama upload 50 idi galiba upload hızları bence fiberde olmamalı.
Technopat bir ara upload limiti kalsın diye çağrı yapmıştı ama nafile...

TT 1gpbs veriyor ama upload 50 idi galiba upload hızları bence fiberde olmamalı.
Technopat bir ara upload limiti kalsın diye çağrı yapmıştı ama nafile...
50Mbps Upload değeri kime yetsin be ustam? 1GBPS Download'a 50MBPS Upload vermek utanç verici olsa gerek. Google Fiber, Amerika'da 20GBPS interneti hanelerde test ediyor. Bizimkiler hala upload'ı kısmaya çalışıyor.

50Mbps Upload değeri kime yetsin be ustam? 1Gbps Download'a 50Mbps Upload vermek utanç verici olsa gerek. Google Fiber, Amerika'da 20Gbps interneti hanelerde test ediyor. Bizimkiler hala Upload'ı kısmaya çalışıyor.

Hocam işte Türkiye ne beklersen var.
Pardon YOK!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…