abdulo75 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 1.847 Çözümler 7 Yer Mars 11 Nisan 2021 #11 Ivar Lothbrok dedi: Bu fırsat önünüze gelse hangisini seçerdiniz? Genişletmek için tıkla... Asgari ücret hangi ülkede olursa olsun insanı zorlar ben Türkiye'de bir üniversite bitirip Almanya'da çalışmayı daha mantıklı bulurum.
Ivar Lothbrok dedi: Bu fırsat önünüze gelse hangisini seçerdiniz? Genişletmek için tıkla... Asgari ücret hangi ülkede olursa olsun insanı zorlar ben Türkiye'de bir üniversite bitirip Almanya'da çalışmayı daha mantıklı bulurum.
Ulunay Petapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 11.083 Makaleler 6 Çözümler 54 11 Nisan 2021 #12 Türkiye'de bitirdiğim okulun denkliğini alıp Almanya'da çalışmak...
4 403329 Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 2.408 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Bursa 11 Nisan 2021 #13 Almanya gibi bir ülkede asgari ücret ile çalışmak, rahat rahat yaşarım.
feahleinda_ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 6.029 Çözümler 61 Yer ㅤ 11 Nisan 2021 #14 Ivar Lothbrok dedi: Sığ bir düşünce. Genişletmek için tıkla... İşte ben de onu diyorum. Milletin karşısına İTÜ Bilgisayar Mühendisliği Fakültesi veya Çapa Tıp Fakültesi ve temizlikçi koysan şıklara cevaplar ne çıkar sence?
Ivar Lothbrok dedi: Sığ bir düşünce. Genişletmek için tıkla... İşte ben de onu diyorum. Milletin karşısına İTÜ Bilgisayar Mühendisliği Fakültesi veya Çapa Tıp Fakültesi ve temizlikçi koysan şıklara cevaplar ne çıkar sence?
sweiss Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ocak 2019 Mesajlar 5.431 Çözümler 71 Yer Pendik, İstanbul 11 Nisan 2021 #15 Üniversiteyi bitirip Türkiye'de bir iş bulmaya çalışmak, ya da gene üniversiteyi bitirip yurt dışında iş bulmak.
Üniversiteyi bitirip Türkiye'de bir iş bulmaya çalışmak, ya da gene üniversiteyi bitirip yurt dışında iş bulmak.