Merhabalar. USB Encoder satın almak istiyorum. Fakat internette araştırma yaptığımda Aliexpress'ten başka satın alınabilecek yer bulamıyorum. Aliexpress'ten bugün sipariş versem iki ay sonra geliyor. O iki ayda da ne olur kim bilir. Bildiğiniz bu ürünü satan bir yer var mı? Bu ürüne ulaşmak bu kadar zor olmamalı.
Bazen kullandığınız direksiyon setinde yeterince olmadığı için klavyedeki kısayolları aklınızda tutmanız gerekir. Belki yarış anında belki de yarış dışında
www.furkanozden.net
Bunu yaparken aliexpressten USB encoder siparişi geçmiştim. 2 hafta sonra elime ulaştı. Bu da encoder ile yaptığım ikinci sürümü. Anahtar mode tuşuna bağlı. Çevirişinde sağdaki dörtlü tuşlar farklı fonksiyona atanıyor.
13 Ocak 2019'da yaptığım usb buton kutusu hakkında bir yazı yazmıştım. Onu biraz daha geliştirip daha kullanışlı bir hale getirdim. Biraz da makyaj ile daha
www.furkanozden.net
*Kutu olarak karton kutu kullandım delikleri açması kolay olsun diye. Matkap var da belli uçlar yoktu.
Sıfır Gecikmeli Usb Encoder en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.