183189 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2017 Mesajlar 3.827 Makaleler 1 Çözümler 94 3 Haziran 2022 #41 Godfather21 dedi: Football Manager 22 oynamak istiyorum bu şekilde dokunmatik olarak oynanabiliyor mu acaba? Genişletmek için tıkla... Telefondan mı oynayacaksınız? Kol lazım maalesef.
Godfather21 dedi: Football Manager 22 oynamak istiyorum bu şekilde dokunmatik olarak oynanabiliyor mu acaba? Genişletmek için tıkla... Telefondan mı oynayacaksınız? Kol lazım maalesef.
Nemai Megapat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 5.183 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2022 #42 Godfather21 dedi: Football Manager 22 oynamak istiyorum bu şekilde dokunmatik olarak oynanabiliyor mu acaba? Genişletmek için tıkla... Dokunmatik oynama desteği var gözüküyor oyunun. Oynayabilirsiniz.
Godfather21 dedi: Football Manager 22 oynamak istiyorum bu şekilde dokunmatik olarak oynanabiliyor mu acaba? Genişletmek için tıkla... Dokunmatik oynama desteği var gözüküyor oyunun. Oynayabilirsiniz.
183189 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2017 Mesajlar 3.827 Makaleler 1 Çözümler 94 3 Haziran 2022 #43 Nemai dedi: Dokunmatik oynama desteği var gözüküyor oyunun. Oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Oynanmıyor gözüküyor hocam. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Nemai dedi: Dokunmatik oynama desteği var gözüküyor oyunun. Oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Oynanmıyor gözüküyor hocam. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Nemai Megapat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 5.183 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2022 #44 183189 dedi: Oynanmıyor gözüküyor hocam. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Oyun ilk çıktığında yapılmış bir videoysa olabilir. Çoğu oyun önce geliyor, sonra eklemeye müsait ise dokunmatik desteği de geliyor. FM 22'yi uygulamada aratınca dokunmatik desteği işareti çıkıyor.
183189 dedi: Oynanmıyor gözüküyor hocam. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Oyun ilk çıktığında yapılmış bir videoysa olabilir. Çoğu oyun önce geliyor, sonra eklemeye müsait ise dokunmatik desteği de geliyor. FM 22'yi uygulamada aratınca dokunmatik desteği işareti çıkıyor.
ugurx9 Hectopat Katılım 11 Temmuz 2019 Mesajlar 147 Çözümler 1 4 Haziran 2022 #45 Godfather21 dedi: Football Manager 22 oynamak istiyorum bu şekilde dokunmatik olarak oynanabiliyor mu acaba? Genişletmek için tıkla... dokunmatik desteği var
Godfather21 dedi: Football Manager 22 oynamak istiyorum bu şekilde dokunmatik olarak oynanabiliyor mu acaba? Genişletmek için tıkla... dokunmatik desteği var
A Ahmet3926 Hectopat Katılım 7 Aralık 2021 Mesajlar 78 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2022 #46 Windows 8.1 de kullanabiliyor muyuz?
Huxly Hectopat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 443 28 Haziran 2022 #47 Ellerim taş olsaydı da Xbox Controllerimi iade etmeseydim. Şu an 1500 TL ben 500 TL'ye almıştım.
ProKeys24 Femtopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2022 #48 Merhaba bende PC de xCloud gözükmüyor başlamadan önce bölümüne gidin demişsiniz ama ben bulamadım yardım eder misiniz?
Merhaba bende PC de xCloud gözükmüyor başlamadan önce bölümüne gidin demişsiniz ama ben bulamadım yardım eder misiniz?
183189 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2017 Mesajlar 3.827 Makaleler 1 Çözümler 94 13 Temmuz 2022 #49 ProKeys24 dedi: Merhaba bende PC de xCloud gözükmüyor başlamadan önce bölümüne gidin demişsiniz ama ben bulamadım yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Bölgeyi Almanya, Birleşik Krallık gibi bir bölge yaparsanız gözükmesi lazım. Bilgisayarı yeniden başlatmayı denediniz mi?
ProKeys24 dedi: Merhaba bende PC de xCloud gözükmüyor başlamadan önce bölümüne gidin demişsiniz ama ben bulamadım yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Bölgeyi Almanya, Birleşik Krallık gibi bir bölge yaparsanız gözükmesi lazım. Bilgisayarı yeniden başlatmayı denediniz mi?
ProKeys24 Femtopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2022 #50 Yeniden başlattım oldu teşekkürler.