Rehber Türkiye'de xCloud bilgisayardan nasıl kullanılır?

Üyeliği normal VPN falan açmadan TL ile alacaksin Ultimate alman lazim unutma 45 TL'ydi sanırsam ama bu forumda 9 TL'ye satan arkadaş vardı ondan da alabilirsin aldıktan sonra VPN'le Almanya'ya baglanip oynayabilirsin oyuna girdikten sonra VPN'i kapamayi unutma ping çıkmasın.

ben xcloud'dan oyun açınca normalde türkçe dil seçeneği olan çoğu oyunda türkçe dil seçeneği olmuyor(görünmüyor) bu oyunları nasıl türkçe yapabilirim? (tarayıcıdan giriyorum)

Bende şu an halihazırda 1 yıllık Gamepass for PC aboneliği var. 1 aylık Ultimate üyeliğini başlattığımda, 1 ay sonra tekrar eski tarifeye geçebilir miyim? Sadece bu xCloud olayını denemek için kullanacağım. Konsolum olmadığı için ultimate'e boşuna para vermek istemiyorum.

Vpn'im var Norveç üzerinde her şey doğru olmasına rağmen oyun açmıyor. Server'a bağlanıyor xbox yazısı da çıkıyor sonra kapanıyor. Önceden Almanya üzerinden aynı şekil bir vpnim vardı ve açılıyordu şu an çalışmıyor. Sorun ne olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…