PlayStation Oyuncusu Hectopat Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 1.202 Makaleler 2 Çözümler 4 Yer Türkiye 6 Ocak 2024 #1 Sizce Türkiye'de yaşanabilir şehir/şehirler hangisi? Genel fiyatlar, insanları, sosyal yaşam olarak değerlendirdiğimizde bana göre en iyi şehir Eskişehir ve Sivas. Son düzenleme: 6 Ocak 2024
Sizce Türkiye'de yaşanabilir şehir/şehirler hangisi? Genel fiyatlar, insanları, sosyal yaşam olarak değerlendirdiğimizde bana göre en iyi şehir Eskişehir ve Sivas.
kite ata ata kesti Decipat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 2.245 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Zonguldak Daha fazla Sistem Özellikleri Sapphire HD 6570 Platinum 2 GB Kingston 4 GB RAM Akasa 600 WATT PSU Gigabyte anakart i3 550 Western Digital 500 GB Harddisk James Donkey Lite 240 GB SSD Coolar Master Kasa Cinsiyet Erkek Meslek metin 2 6 Ocak 2024 #2 PlayStation Oyuncusu dedi: Sizce Ttürkiye'de yaşanabilir şehir/şehirler hangisi? Genel fiyatlar, insanları, sosyal yaşam olarak değerlendirdiğimizde bana göre en iyi şehir Eskişehir ve Sivas. Genişletmek için tıkla... Yeni şehrimiz Newşehir.
PlayStation Oyuncusu dedi: Sizce Ttürkiye'de yaşanabilir şehir/şehirler hangisi? Genel fiyatlar, insanları, sosyal yaşam olarak değerlendirdiğimizde bana göre en iyi şehir Eskişehir ve Sivas. Genişletmek için tıkla... Yeni şehrimiz Newşehir.
Keremmss Hectopat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 4.631 Çözümler 30 Yer Ankara 6 Ocak 2024 #3 Hangisinde yaşanır bilmem de İstanbul’da kesinlikle yaşanmaz. Şahsen Ankara’nın yaşanabilecek bir şehir olduğunu düşünüyorum.
Hangisinde yaşanır bilmem de İstanbul’da kesinlikle yaşanmaz. Şahsen Ankara’nın yaşanabilecek bir şehir olduğunu düşünüyorum.
Vito S Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 3.779 Makaleler 5 Çözümler 13 6 Ocak 2024 #4 PlayStation Oyuncusu dedi: Sizce Ttürkiye'de yaşanabilir şehir/şehirler hangisi? Genel fiyatlar, insanları, sosyal yaşam olarak değerlendirdiğimizde bana göre en iyi şehir Eskişehir ve Sivas. Genişletmek için tıkla... Sana katılıyorum.
PlayStation Oyuncusu dedi: Sizce Ttürkiye'de yaşanabilir şehir/şehirler hangisi? Genel fiyatlar, insanları, sosyal yaşam olarak değerlendirdiğimizde bana göre en iyi şehir Eskişehir ve Sivas. Genişletmek için tıkla... Sana katılıyorum.
OnurTAŞ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2016 Mesajlar 2.719 Çözümler 28 Yer Sancaktepe, İstanbul 6 Ocak 2024 #5 kite ata ata kesti dedi: Yeni şehrimiz Newşehir. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
kite ata ata kesti dedi: Yeni şehrimiz Newşehir. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Rouly Hectopat Katılım 14 Ağustos 2022 Mesajlar 3.882 Makaleler 2 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2024 #6 İstanbul, Antalya, Bodrum, İzmir, Adana hariç hepsi olur. (Adanayı yazmamın sebebi fiyatlar değil, mafyacılık oynayan hızlı ama bir o kadar saf gençlerin bulunması)
İstanbul, Antalya, Bodrum, İzmir, Adana hariç hepsi olur. (Adanayı yazmamın sebebi fiyatlar değil, mafyacılık oynayan hızlı ama bir o kadar saf gençlerin bulunması)
sasi Hectopat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 1.330 Çözümler 2 6 Ocak 2024 #7 İstanbul da zenginsen sorun yok.
Rsmefaw Hectopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 4.721 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2024 #8 Kesinlikle Ankara.
6 617210 Centipat Katılım 16 Ocak 2023 Mesajlar 683 Çözümler 2 6 Ocak 2024 #9 Ankara'nın imkanları iyi.
7 736231 Picopat Katılım 8 Aralık 2023 Mesajlar 101 6 Ocak 2024 #10 İstanbul. Para yoksa hiçbir yerde yaşayamıyoruz.