K Kahraman Korkmaz Femtopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2020 #1 Türkiye'de yeni alınan Android cep telefonlarında Google servisleri ile geliyor mu?
Çözüm Ellie Williams 26 Kasım 2020 Geliyor ki telefonlarda Google Play, GMail, Haritalar vs. uygulamalar var.
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 26 Kasım 2020 #11 User not found dedi: Özgün bir işletim sistemine sahipler. Genişletmek için tıkla... Daha değil. Google'la anlaşabilirlerse hiçbir zaman da olmaz zaten. Şu an Huawei telefonlar EMUI arayüzlü Android kullanıyor, Google Servisleri yerine AppGallery mevcut. Artı 1 Eksi
User not found dedi: Özgün bir işletim sistemine sahipler. Genişletmek için tıkla... Daha değil. Google'la anlaşabilirlerse hiçbir zaman da olmaz zaten. Şu an Huawei telefonlar EMUI arayüzlü Android kullanıyor, Google Servisleri yerine AppGallery mevcut.
Luthienn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2017 Mesajlar 1.893 Çözümler 6 26 Kasım 2020 #12 User not found dedi: Özgün bir işletim sistemine sahipler. Genişletmek için tıkla... Değiller. Baya baya Android kullanıyorlar. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Kasım 2020 Artı 0 Eksi
User not found dedi: Özgün bir işletim sistemine sahipler. Genişletmek için tıkla... Değiller. Baya baya Android kullanıyorlar.
KS KS K Kahraman Korkmaz Femtopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2020 #13 Teşekkürler arkadaşlar. Artı 0 Eksi