Türkiye'den alınan Steam cüzdan kodu Azerbaycan'da kullanılabilir mi?

641429

Decipat
Hesap satışı yapacağım ancak TL / Manat sistemi ayrı olduğu için, Türkiye'den birisi Azerbaycan kartına doğal olarak para atamaz. O yüzden satış yapacağım kişi Türkiye'den cüzdan kodu alırsa ben bunu Azerbaycan'da kullanabilir miyim? (Dolar bazından)

Peki TR'de global key satan yer var mı?
Turkiye'de bilmiyorum. Hic Turkiye'den key alisverisi yapmadım. Global key satan G2A var bildiğim. Key satan sitelerde genelde bolge kisitlamasi varsa bir yerlerinde yazar urun sayfasinin.

Türkiye'den birisi Azerbaycan kartına doğal olarak para atamaz.

Atabiliyor komisyonu ile bence. Soylediginin tersini Papara kartina yollamistim.

Azerbaycan'dan mı yolladınız papara kartına? manat olarak? karttan karta.

Evet. Her 100 manata 3 manat komisyon tuttu bende. Manat olarak attim Papara'da TL'ye cevirdi. Ve kart numarasi ile attim, IBAN olarak degil.
Tamam da Azerbaycan'dan atmışsınız hocam yani önemli kısmı Türkiye'den Azerbaycan'a atılması, Azerbaycan'dan Türkiye'ye değil.

Bu arada söylediğiniz siteden baktım Azerbaycan'da etkinleştirilebilir diyor. Şimdi buradan Türk arkadaş dolar kodunu alsa bana atsa ben etkinleştirebilir miyim?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…