Neşeli Enginar Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 3.483 Makaleler 23 Çözümler 6 17 Nisan 2018 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Fazla söze gerek yok, görüyorsunuz mükemmel. Sorgulayan halk istemiyorlar bariz. Iyi Izlenceler Son düzenleyen: Moderatör: 5 Şubat 2019
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Fazla söze gerek yok, görüyorsunuz mükemmel. Sorgulayan halk istemiyorlar bariz. Iyi Izlenceler
C CLM Project Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ağustos 2015 Mesajlar 1.123 Çözümler 2 17 Nisan 2018 #2 Kemal Kılıçdaroğlu bu kadar çelişmiyor anasını satayım. Profesöre bak. Tam bir okumuş cahil görüyorum bu videoda. Yazık, ama cidden bu ülkedeki cahil kesim olmasa çok farklı olurdu. İmzama bakabilirsiniz. Koyunlar ve çobanlar olmasa bu ülke ayakta duramazdı, ne kadar da doğru değil mi? Ben böyle bir video görmedim. Sonunda şu çıkacak sandım.
Kemal Kılıçdaroğlu bu kadar çelişmiyor anasını satayım. Profesöre bak. Tam bir okumuş cahil görüyorum bu videoda. Yazık, ama cidden bu ülkedeki cahil kesim olmasa çok farklı olurdu. İmzama bakabilirsiniz. Koyunlar ve çobanlar olmasa bu ülke ayakta duramazdı, ne kadar da doğru değil mi? Ben böyle bir video görmedim. Sonunda şu çıkacak sandım.