Ülkenin bundan haberi var mı acaba. Şehir şehir dolaştım, üstelik büyük şehirlerde. Son 3 senedir mobil verinin stabil olduğuna şahit olduğum bir yer yok.
Ülkenin bundan haberi var mı acaba? Şehir şehir dolaştım, üstelik büyük şehirlerde. Son 3 senedir mobil verinin stabil olduğuna şahit olduğum bir yer yok.
Turkcell'den Vodafone'ye 2 ay önce geçtim. Şuan bulunduğum yerde en iyisi bu maalesef. Bulunduğum yer de öğrenci yerleşkesi yani nasıl es geçebilirler ki.
Devlet ihale yapmadan kullanamayacağız maalesef. 4.5G'de Turkcell kullanıyorum. Türkiye'nin çoğu iline gittim. Aldığım download 50 mbitin altına geçmiyor. Denemek için şehirlerarası bir yolda durduk. Hiçbir yerleşimin olmadığı yerde bile 25 altına düşmedi. Turkcell şu anda bana göre en iyilerden birisi.
Bursa, Ankara, İstanbul ve İzmir gibi 10 şehirde en kötü çekim güçü 3 oldu. Aldığım hız 100 Mbps düşmedi. Dağlara çıktığında düşmeye başladı sadece. Onun dışında şehir merkezlerinde 100 Mbps aşağısı görmedim. Upload 10 aşağısı hiç görmedim. Vodafone çöpünü kullanırsan zaten verim alamazsın.