Türkiye'ye 5G ne zaman gelebilir?

Galiba olay lisans ile ilgiliydi, bir haber yapılmıştı ama net hatırlamıyorum.

Ben 4.5G ile 50 Mbps download, 40 Mbps upload alıyorım ama internet su gibi gidiyor.

Vodafone bırakmalısın.
Turkcell'den Vodafone'ye 2 ay önce geçtim. Şuan bulunduğum yerde en iyisi bu maalesef. Bulunduğum yer de öğrenci yerleşkesi yani nasıl es geçebilirler ki.

Devlet ihale yapmadan kullanamayacağız maalesef. 4.5G'de Turkcell kullanıyorum. Türkiye'nin çoğu iline gittim. Aldığım download 50 mbitin altına geçmiyor. Denemek için şehirlerarası bir yolda durduk. Hiçbir yerleşimin olmadığı yerde bile 25 altına düşmedi. Turkcell şu anda bana göre en iyilerden birisi.

İhale 2022'de yapılacak ve bize de 2023'te gelecek diye biliyorum. Yanlışsam düzeltin.

Siz sorun yaşamıyorsunuz diye kimse sorun yaşamayacak diye bir şey yok. Her yer sizinki gibi değil.
Bursa, Ankara, İstanbul ve İzmir gibi 10 şehirde en kötü çekim güçü 3 oldu. Aldığım hız 100 Mbps düşmedi. Dağlara çıktığında düşmeye başladı sadece. Onun dışında şehir merkezlerinde 100 Mbps aşağısı görmedim. Upload 10 aşağısı hiç görmedim. Vodafone çöpünü kullanırsan zaten verim alamazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…