Bay Oyuncu Decapat Katılım 4 Temmuz 2023 Mesajlar 157 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2023 #11 Guwandykow Seyitbay dedi: Selam arkadaşlar. Ben Türkmenistanliyim. Ben FTP sunucu, hosting, domain alinan site ariyorum, ama bu site Türkmenistan'da çalişmasi lazim. Ben 10-den çok VPN denedim. Ama hepside ayni, çalişmiyor. Bana yardim ederseňiz çok sevinirim arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... Internetde cok arastirdim ve birkac tane buldum: Web site düzüp bermek hyzmaty. | Saýtlar, programmalar, HJ "TÜRKMEN DOMEN", Bildirisyeri.com | Islendik görnüşde Web-site Düzüp bermek hyzmaty, Web-sayt, ios, android prilozeniya doredip bermek hyzmaty, Web sayt acmak hyzmaty arzan » ISLENEN ❤- Tanyşlyk ,dostlaşyk , goşgylar, eserler we gyzykly wakalar.
Guwandykow Seyitbay dedi: Selam arkadaşlar. Ben Türkmenistanliyim. Ben FTP sunucu, hosting, domain alinan site ariyorum, ama bu site Türkmenistan'da çalişmasi lazim. Ben 10-den çok VPN denedim. Ama hepside ayni, çalişmiyor. Bana yardim ederseňiz çok sevinirim arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... Internetde cok arastirdim ve birkac tane buldum: Web site düzüp bermek hyzmaty. | Saýtlar, programmalar, HJ "TÜRKMEN DOMEN", Bildirisyeri.com | Islendik görnüşde Web-site Düzüp bermek hyzmaty, Web-sayt, ios, android prilozeniya doredip bermek hyzmaty, Web sayt acmak hyzmaty arzan » ISLENEN ❤- Tanyşlyk ,dostlaşyk , goşgylar, eserler we gyzykly wakalar.
walter wick Kilopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 4.924 Makaleler 1 Çözümler 72 Yer albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2023 #12 @Guwandykow Seyitbay https://dash.infinityfree.com/ hocam bu siteye bakar mısın?
Bay Oyuncu Decapat Katılım 4 Temmuz 2023 Mesajlar 157 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2023 #13 walter wick dedi: @Guwandykow Seyitbay https://dash.infinityfree.com/ hocam bu siteye bakar mısın? Genişletmek için tıkla... Engelli
walter wick dedi: @Guwandykow Seyitbay https://dash.infinityfree.com/ hocam bu siteye bakar mısın? Genişletmek için tıkla... Engelli
walter wick Kilopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 4.924 Makaleler 1 Çözümler 72 Yer albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2023 #14 Bay Oyuncu dedi: Engelli. Genişletmek için tıkla... Wireguard indirebiliyor musun? Wireguard ile VPN çalışıyor mu hiç? Denedin mi?
Bay Oyuncu dedi: Engelli. Genişletmek için tıkla... Wireguard indirebiliyor musun? Wireguard ile VPN çalışıyor mu hiç? Denedin mi?
B bybakir42 Kilopat Zamanın Tanığı İnternet Kurdu Katılım 12 Ocak 2018 Mesajlar 1.028 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2023 #15 Guwandykow Seyitbay dedi: Veridyen web sitesi nasil iyimi Bedava Domain,Hosting,Sunucu varmi yada 1 yyllyk bedava Genişletmek için tıkla... Veridyen'den hosting olarak uzun zamandır hizmet alıyorum, memnunum ama sunucu tarafında net bir şey söyleyemeyeceğim.
Guwandykow Seyitbay dedi: Veridyen web sitesi nasil iyimi Bedava Domain,Hosting,Sunucu varmi yada 1 yyllyk bedava Genişletmek için tıkla... Veridyen'den hosting olarak uzun zamandır hizmet alıyorum, memnunum ama sunucu tarafında net bir şey söyleyemeyeceğim.
xglobal Decapat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 321 28 Eylül 2023 #16 Guwandykow Seyitbay dedi: Umarim. Veridyen web sitesi nasıl iyi mi? Bedava domain, hosting, sunucu var mı ya da 1 yyllyk bedava. Bana yardim lazim. Softether VPN kodu lazim. Softether VPN kod alanin site Türkmenistan da kapali. Yardim eder misiniz? Dün aksam kisa bir sure ile wikipedia tr engellendi. Yarim saat kadar. 27.04.2023 Genişletmek için tıkla... BH girmeyi deniyebilir misiniz? VPN hizmeti satılıyor ve bununla birlikte VDS, domain, hosting, sunucu hizmeti vb. mevcut.
Guwandykow Seyitbay dedi: Umarim. Veridyen web sitesi nasıl iyi mi? Bedava domain, hosting, sunucu var mı ya da 1 yyllyk bedava. Bana yardim lazim. Softether VPN kodu lazim. Softether VPN kod alanin site Türkmenistan da kapali. Yardim eder misiniz? Dün aksam kisa bir sure ile wikipedia tr engellendi. Yarim saat kadar. 27.04.2023 Genişletmek için tıkla... BH girmeyi deniyebilir misiniz? VPN hizmeti satılıyor ve bununla birlikte VDS, domain, hosting, sunucu hizmeti vb. mevcut.
Bay Oyuncu Decapat Katılım 4 Temmuz 2023 Mesajlar 157 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2023 #17 xglobal dedi: BH girmeyi deneyebilir misiniz? VPN hizmeti satılıyor ve bununla birlikte VDS, domain, hosting, sunucu hizmeti vb. mevcut. Genişletmek için tıkla... Ayni sekilde bu da bloklu site
xglobal dedi: BH girmeyi deneyebilir misiniz? VPN hizmeti satılıyor ve bununla birlikte VDS, domain, hosting, sunucu hizmeti vb. mevcut. Genişletmek için tıkla... Ayni sekilde bu da bloklu site
B bybakir42 Kilopat Zamanın Tanığı İnternet Kurdu Katılım 12 Ocak 2018 Mesajlar 1.028 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2023 #18 Hocam Türk firmaları çalışmıyor mu?
Bay Oyuncu Decapat Katılım 4 Temmuz 2023 Mesajlar 157 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2023 #19 xglobal dedi: BH girmeyi deneyebilir misiniz? VPN hizmeti satılıyor ve bununla birlikte VDS, domain, hosting, sunucu hizmeti vb. mevcut. Genişletmek için tıkla... Ayni sekilde bu da bloklu site
xglobal dedi: BH girmeyi deneyebilir misiniz? VPN hizmeti satılıyor ve bununla birlikte VDS, domain, hosting, sunucu hizmeti vb. mevcut. Genişletmek için tıkla... Ayni sekilde bu da bloklu site
Guwandykow Seyitbay Decapat Katılım 25 Mart 2023 Mesajlar 552 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Türkmenistan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ögrenci programmist(programci, yazilimci), 3DS MAX ögrencisi 30 Eylül 2023 #20 Bay Oyuncu dedi: Ayni sekilde bu da bloklu site Genişletmek için tıkla... Evet bizde engelli. Siz turkmenmisiniz peki.
Bay Oyuncu dedi: Ayni sekilde bu da bloklu site Genişletmek için tıkla... Evet bizde engelli. Siz turkmenmisiniz peki.