TürkNet 75Mbps internet için modem önerisi

nazimx

Megapat
Merhabalar, TürkNet 75Mbps yalın internet kullanıyorum. Kullandığım modemin arızalardan dolayı yeni bir modem arayışındayım. Evde 3 adet bilgisayar ve 1 adet Smart TV var. Toplam 4 port girişi ve ideal sinyal gücünün olması benim için yeterli. Bütçe konusunda en fazla 500TL'ye çıkabilirim. Bu kriterler uyarınca tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
En fazla 500 TL dediniz ondan dolayı dedim. TurkNet Online İşlemler sekmesinde olan ZyXEL modem de gayet iyidir. O da pahalı geliyorsa Keenetic Omni DSL'e yönelin fakat Omni DSL'in altındaki modellere bakmayın bile.
Türknet sayfasındaki modem 375 TL, ilk attığınız 480 TL, Omni DSL ise 300 TL. Siz olsanız hangisini tercih edersiniz? Eğer aradaki farka değer diyorsanız 480 TL olanı alıp geçeceğim.

Türknet sayfasındaki modem 375 TL, ilk attığınız 480 TL, Omni DSL ise 300 TL. Siz olsanız hangisini tercih edersiniz? Eğer aradaki farka değer diyorsanız 480 TL olanı alıp geçeceğim.
Aradaki farka kesinlikle değer fakat sizi bütçenizin sonuna kadar zorlamak istemem. Eğer 375 TL verebiliyorsanız 480 TL'liği almanıza gerek yok. TürkNet'in sayfasındakini de alabilirsiniz, arayüzü hariç gayet iyi modem.
Sırf bir modem bile insanları zorluyor.. Geçen hafta Extra DSL 440 TL'ydi. Sonumuz geliyor.
Neyse konuya dönelim.
480 TL beni zorlar diyorsanız gönül rahatlığıyla TurkNet sayfasındakini alabilirsiniz hocam.

Aradaki farka kesinlikle değer fakat sizi bütçenizin sonuna kadar zorlamak istemem. Eğer 375 TL verebiliyorsanız 480 TL'liği almanıza gerek yok. TürkNet'in sayfasındakini de alabilirsiniz, arayüzü hariç gayet iyi modem.
Sırf bir modem bile insanları zorluyor.. Geçen hafta Extra DSL 440 TL'ydi. Sonumuz geliyor.
Neyse konuya dönelim.
480 TL beni zorlar diyorsanız gönül rahatlığıyla TurkNet sayfasındakini alabilirsiniz hocam.
Sormayın hocam yurtdışında 300 birim paraya PS4 Pro alınabilirken biz daha fazla paraya modem alıyoruz. 😞

Bu halk her şeyi hakediyor. Olan bizim gibilere oluyor. Malum kişiler pohpohlanmaktan gayet mutlu.
Örgütlü cehalet, dünyadaki en korkunç şey olsa gerek.
Forumda dolaşırken bazı genç arkadaşların 2.000 TL ye kaliteli bir bilgisayar aradıklarını görünce gerçekten çok üzülüyorum. Öğrencilik yıllarım aklıma geldiğinde ise üzüncüm daha çok katlanıyor. Ortalama bir modem satın alırken bile aman diyoruz, daha ucuzu var mıdır? Gerçekten kıytırık bir modem bile çok pahalı geliyor gözümüze.. Satın alım gücünün bizi düşürdüğü şu halde asgari ücretin çeyrek tutarına 1 tane modem alabiliyoruz çünkü. Bunun sorumlusu ise "Döviz kuru benim için önemli değil, oraya hiç bakmıyorum" diyor :(( Her neyse, teşekkürler tavsiyeleriniz için.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı