Şuan TürkNet kullanıyorum ve gram memnun değilim, o yüzden Superonline geçmek istiyorum. TürkNet aboneliğimi bitirmeden Superonline'ın gelip bağlantı yapması mümkün mü? Arada internetsiz kalmamak için TürkNet'i önceden iptal ettirmek istemiyorum.
Şu an TurkNet kullanıyorum ve gram memnun değilim, o yüzden Superonline geçmek istiyorum. TurkNet aboneliğimi bitirmeden Superonline'ın gelip bağlantı yapması mümkün mü? Arada internetsiz kalmamak için TurkNet'i önceden iptal ettirmek istemiyorum.
Aynı abonelik üzerinden geçiş sağlarsanız süperonline'a geçer TürkNetten caymış olursunuz diye biliyorum. Cayma bedeli de yoktu sanırsam. İyi bir fiber alt yapısı yoksa Süperonline önermiyorum bende.
Şuan TürkNet kullanıyorum ve gram memnun değilim, o yüzden Superonline geçmek istiyorum. TürkNet aboneliğimi bitirmeden Superonline'ın gelip bağlantı yapması mümkün mü? Arada internetsiz kalmamak için TürkNet'i önceden iptal ettirmek istemiyorum.
Şu an TurkNet kullanıyorum ve gram memnun değilim, o yüzden Superonline geçmek istiyorum. TurkNet aboneliğimi bitirmeden Superonline'ın gelip bağlantı yapması mümkün mü? Arada internetsiz kalmamak için TurkNet'i önceden iptal ettirmek istemiyorum.
Ben öncesinde TurkNet'ten Kablonet'e geçiş yapmıştım. Abonelik Iptal'im onaylandıktan sonra 1hafta daha hizmet vermeye devam etmişlerdi. Hala bunu yapıyorlar mı bilmiiyorum ama.
Kutumuzda 2 port var, birine ailemin kullandığı Türk Telekom bağlı, diğerine de TürkNet bağlı. Ben kutumuza TürkNet bağlantısı gelirken bağlantımı Superonline'a geçiremezler diye düşünmüştüm. Teşekkür ederim cevaplarınız için.