TürkNet abonelikte fatura kargolaması

cyt22

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. TürkNet'e abone olurken sözleşmeyi ben kendim kargolacağım veya 29 TL'ye evime gelip alsınlar diye bir seçenek vardı. Şu an abone olmaya çalışırken bende bu seçenek çıkmadı. Kendim kargolamak istiyorum nasıl yapacağım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arayın. Büyük ihtimallikle size kargo no verecekler onu ilgili bir kargo şirketine verin yeter.
Ben internetim yok seçeneğini seçtiğim için eve gelecekler acaba o yüzden mi bana o seçenek çıkmadı eve gelince imzalar diye

Eğer evine gelip onların sözleşmeyi vs. imzalatmasını istiyorsan 29 TL ödeyeceksin fakat sen sözleşmeyi imzalayıp onlara göndermek istiyorsan bu sefer onlar sana mail olarak sözleşmeyi yollayacaklar ve sen o sözleşmeyi imzalayıp onlara MNG Kargo ile yollayacaksın yani MNG Kargo'ya gidip 309177497 numarasını vereceksin ve MNG Kargo'ya verip evrakları gideceksin onlar gerisini hallederler hatta ücretsiz bir şekilde.

Tamam teşekkür ederim arkadaşım daha önce abone olurken öyle bi seçenek çıkmıştı da ondan sormuştum otomatik maile gelecekse sıkıntı yok.

Tamam teşekkür ederim arkadaşım daha önce abone olurken öyle bir seçenek çıkmıştı da ondan sormuştum otomatik maile gelecekse sıkıntı yok.

Ama abonelik yaparken onlarla konuşuyorsun ve mail adresini veriyorsun ardından da onlar mail adresine yolluyorlar sözleşme evraklarını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…