Türknet ADSL Verileri VDSL Olur mu?

Jhasipiee

Decapat
Merhaba arkadaşlar, az önce katıldım aranıza, yardımlarınızı rica ediyorum. Türknet kullanıcısıyım, 31 Aralık'a kadar 13 Mbps hız kullanırken internetim 15 günlük DSL sorunu yaşadı, defalarca MH'lerini arayarak sonunda çözdüm sorunu ama bu sefer de internet hızım 7 Mbps'e düştü. Altyapı olarak Türknet'in kendi sahasında olduğumu santrale 1200 metre civarlarında olduğumu söylenmişti hız sorgulattığımda ise ancak bu kadar hız verebildiklerini söylediler. Yeni abone gibi aradıklarımda ise VDSL 75_100 Mbps destekliyor dediler.

SNR değerleri falan okudum nette ben de koyayım resimlerini yardımcı olur musunuz?

Bunun sebebi ilk Türknet 2. modemden bina girişine kadar olan kablodan veya modem ayarı yaparak biraz düzeltebilirsin. Bunlar tahmini söylüyorum takıldığım nokta şayet kesinse vdsl neden geçmiyorsun en kötüsü bunda daha iyidir. Burda tek sıkıntı vdsl geçerken sorun yaşarmısın D

Bina içi tesisatı üç kabloyla evime geliyor. Zaten 1.kat dayım cat6 kablo döşemem etkili olur mu veya dsl durumum VDSL i destekliyor mu? Türkneti aradım ama hala MH beni bilgilendirmedi ne yapmam lazım? Evim türknetin kendi altyapısındaymış ve santrale 1250 metre civarı uzaklığım varmış bir keresinde 1000 metre üstü VDSL hizmeti verilmiyor diye duymuştum doğru mudur? Yardımlarınızı bekliyorum.

VDSL in 100 metre olayı var ama tahminimce kutuya olan uzaklığı 100 metre adresindeki başka daireyi türkentin sitesinden bak ne kadar hız veriyorlar olmazsa VDSL paketine geçersin evet ana santral çok uzaksa interneti 16 dan fazla veremiyorlar onuda biliyorum sadece türknet için değil tüm firmalar bi arakdaşımda senin gibi çünkü

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…